Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie. -
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Czego to ludzie nie wymyślą
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Ciekawe, ile punktów jest za założenie nauczycielowi kosza na głowę i jaki to ma wpływ na pozycję w rankingu szkolnych "liderów"Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
To jest hit, ale z tego Andrija dżołker!!!
Aleksander Łukaszenka oznajmił że marcowe wybory prezydenckie na Białorusi zostały sfałszowane, ale na jego niekorzyść, bo prawdziwe poparcie dla niego było tak wysokie, że aż niewiarygodne.
Ostatnie wybory sfałszowaliśmy. Na Łukaszenkę zagłosowało 93,5% wyborców. Ale powiadają, że to nie jest europejski wskaźnik. Zrobiliśmy więc 86% - oświadczył prezydent na konferencji prasowej dla ukraińskich dziennikarzy.
Jak wyjaśnił, z Europy napływały obietnice, że wybory zostaną uznane, jeśli będzie na nich mniej więcej europejski wskaźnik. Ale też się nie udało. Obiecali, że uznają, ale nie uznali - narzekał Łukaszenka.
Prezydent uznał, że zasłużył na przydomek Bat'ka (Ojciec) dzięki swojej polityce nie jakiegoś inteligencika, wywodzącego się z inteligenckiej rodziny, gdzie podają do stołu: tu widelec, tam łyżka, itd. Ja się tego nie uczyłem. Ja wyszedłem z narodu, widziałem życie i reagowałem na życie - podkreślił.
Łukaszenka powiedział, że określenie ostatni dyktator w Europie przylgnęło do niego, bo może komuś nie podoba się nasz system państwowego zarządzania. Może w tej "dyktaturze" jest coś dobrego - wskazał prezydent.Last edited by kopyr; 2006-11-23, 17:17.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrTo jest hit, ale z tego Andrija dżołker!!!
Aleksander Łukaszenka oznajmił że marcowe wybory prezydenckie na Białorusi zostały sfałszowane, ale na jego niekorzyść, bo prawdziwe poparcie dla niego było tak wysokie, że aż niewiarygodne.
Ostatnie wybory sfałszowaliśmy. Na Łukaszenkę zagłosowało 93,5% wyborców. Ale powiadają, że to nie jest europejski wskaźnik. Zrobiliśmy więc 86% - oświadczył prezydent na konferencji prasowej dla ukraińskich dziennikarzy.
Jak wyjaśnił, z Europy napływały obietnice, że wybory zostaną uznane, jeśli będzie na nich mniej więcej europejski wskaźnik. Ale też się nie udało. Obiecali, że uznają, ale nie uznali - narzekał Łukaszenka.
Prezydent uznał, że zasłużył na przydomek Bat'ka (Ojciec) dzięki swojej polityce nie jakiegoś inteligencika, wywodzącego się z inteligenckiej rodziny, gdzie podają do stołu: tu widelec, tam łyżka, itd. Ja się tego nie uczyłem. Ja wyszedłem z narodu, widziałem życie i reagowałem na życie - podkreślił.
Łukaszenka powiedział, że określenie ostatni dyktator w Europie przylgnęło do niego, bo może komuś nie podoba się nasz system państwowego zarządzania. Może w tej "dyktaturze" jest coś dobrego - wskazał prezydent.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneMM961
4:-)Comment
-
Dyskryminacja kobiet
Polak - człowiek.
Polka - taniec.
Japończycy - ludzie.
Japonki - klapki.
Fin - człowiek.
Finka - nóż.
Ziemianin - człowiek.
Ziemianka - taka chatka.
Węgier - człowiek.
Węgierka - śliwka.
Graham - pisarz.
Grahamka - bułka.
Bawarczyk - pan w ósmym miesiącu ciąży, spodziewajacy się beczki piwa (płeć nieznana), koniecznie w spodenkach na szelkach i kapeluszu z piórkiem - znaczy człowiek.
Bawarka - herbata.
Rumun - chłop jak każdy inny.
Rumunka - tirówka.
Anglik - dżentelmen.
Angielka - kostka lodu z dziurką.
Walijczyk - człowiek.
Walijka - pieszczotliwe określenie kija basebalowego.
Kanadyjczyk - człowiek.
Kanadyjka - rodzaj kajaka
Filipińczyk - facet.
Filipinka - gazeta
Estończyk - człowiek
Estonka - internetowy pasożyt jedzący kartofle
Szwed - człowiek.
Szwedka - kurtka
Hiszpan - człowiek.
Hiszpanka - grypa.
Amerykanin - człowiek.
Amerykanka - mebel.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Czego to ludzie nie wymyślą
http://gry.onet.pl/Canis_Canem_Edit_...1&GameOID=1291
Np to:http://www.smog.pl/wideo/5840/co_pol...c_piwo_w_domu/Comment
Comment