Znalezione w sieci
Collapse
X
-
-
Nie wiem dlaczego, ale ta aukcja mnie rozbawiła
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukZnaczy, że co...?
tak, wiem...bredzę.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumLecha łatwo poznać, bo ma pieprza koło nosa z lewej strony.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekWulgarne jak cholera, prymitywne, ale nie ukrywam, że nie mogłem ukryć śmiechu.
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Filmik zamieszczony przez Rolka - żenująco słaba podróba twórców Borewicza, którzy to właśnie zrobili też filmik zamieszczony powyżej przez YouPetera, tego głosu i rodzaju poczucia humoru nie da się nie rozpoznać Padaka ze śmiechuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekWulgarne jak cholera, prymitywne, ale nie ukrywam, że nie mogłem ukryć śmiechu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaFilmik zamieszczony przez Rolka - żenująco słaba podróba twórców Borewicza, którzy to właśnie zrobili też filmik zamieszczony powyżej przez YouPetera, tego głosu i rodzaju poczucia humoru nie da się nie rozpoznać Padaka ze śmiechuW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNie wiem co tu jest śmiesznego.Gdybym miał 15 lat to może by mnie to rajcowało.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaRolek jest młody... duchemComment
-
Żeście się uwzięli.
Dla mnie jest to zabawne, dla ciebie, ciebie i tego pana obok nie jest. Oprócz tego, że część z nas sika na stojąco, a część musi przysiąść, różnimy się poczuciem humoru.
Nie, nie biję żony meblami kuchennymi, a w dzieciństwie nie miałem przejść z kometami.
Dla mnie jest to zabawne i nic na to nie poradzę.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekŻeście się uwzięli.
Dla mnie jest to zabawne, dla ciebie, ciebie i tego pana obok nie jest. Oprócz tego, że część z nas sika na stojąco, a część musi przysiąść, różnimy się poczuciem humoru.
Nie, nie biję żony meblami kuchennymi, a w dzieciństwie nie miałem przejść z kometami.
Dla mnie jest to zabawne i nic na to nie poradzę.Comment
Comment