Balet raczej dla panów choć niekoniecznie
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Test koncentracji dla panów http://www.gjk2.com/test/test.swf"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziTest koncentracji dla panów http://www.gjk2.com/test/test.swf- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedzi"Dekoncentratory" są tylko dwa , więc można się skoncentrować przy czwartym razie.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziSmutne, biorąc pod uwagę, iż to coś zostało ocenione na poprawny.Last edited by mr-perez; 2007-08-10, 00:19.
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziMoże panie zweryfikują czy to nie ściema
Spróbuj sam.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziA cóż panie mają tu weryfikować?
Spróbuj sam.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziNiestety ja nie mam w czym "zanurzyć" kapsla- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
Comment