Cos tego partnerstwa otworzyc nie idzie
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zoa Wyświetlenie odpowiedzizaobserwowałam już takie partnerstwa w życiu -smutne
Comment
-
-
Acha - żeby nie było - nie wszczynajcie tylko rozmowy typu "kobiety na traktory" - podziału płci z tytułu różnic wydolności fizycznej, no i w ogóle fizycznych różnic - nie kwestionuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi"... i w demokratycznym głosowaniu uczciwie dochodzimy do wniosku, że talerze czy garnki pobrudziła osoba, która posiłek nakładała..."Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziTekst pierwsza klasa, bardzo "radiomaryjny"!.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziMnie rozwalił tekst o kieszonkowym dla żony, które ma ze sprzedanych puszek po piwieLast edited by anteks; 2008-05-19, 23:15.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia co ma zrobic biedna żona jeśli ja piję butelkowe i to bezzwrotne
Comment
-
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-