Perkusista wymiata
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Inne wcielenie Natalie Portman:
Comment
-
-
jak już jesteśmy przy Hollywood, to może chcecie poznać język nietoperzowy:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie wiem czy już było ale warte zobaczenia.
Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
http://www.smog.pl/wideo/18641/100_s...telki_z_piwem/Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Oparty na autentycznych wydarzeniach (bitwa pod Wizna) utwór szwedzkiej grupy metalowej...
Zapraszam do Browaru Sielanka.
Comment
-
-
Last edited by mluk; 2008-09-06, 01:26."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
-
-
oto dwa przykłady impotencji umysłowej osób odpowiedzialnych za oznakowanie łódzkich ulic:
sytuacja 1.: gdzie prowadzi ten pas ruchu?
sytuacja 2.: co należy zrobić w tym miejscu?
lewy pas wyłączony z ruchu (zakreskowany na żółto), z prawego nie można jechać prosto, tylko w prawo, ale w prawo nie można, bo jest zakaz skrętu; ktoś napisał, że należy się zatrzymać i poczekać na zmianę znaków - ale też nie można, bo wiem, że na tej ulicy jest zakaz zatrzymywania; zawrócić też nie można, bo jest to ulica jednokierunkowa; pytanie za 100zł jak się tu zachować, aby nie złamać przepisów
jeszcze miałem gdzieś linka do zdjęcia z tablicą "objazd w lewo" i jednoczesnym zakazem skrętu w lewo - wówczas straż miejska wypowiedziała się, że ważniejszy jest zakaz, a nie objazd; ciekaw jestem jednak co ważniejsze w sytuacji 2.
Comment
-
-
Własne piwo Kid Rocka
Kid Rock będzie miał własną markę piwa.
Amerykański rockman będzie firmował swoim nazwiskiem nowe piwo produkowane przez koncern Drinks Americas Holdings, które pojawi się na rynku w przyszłym roku.
"Kid Rock jest uosobieniem wielkiego amerykańskiego rockandrolla i amerykańskiego ducha, a my chcemy stworzyć piwo o takim właśnie wizerunku" - mówi prezes koncernu J Patrick Kenny.
"Jesteśmy pewni, że konsumenci będą chcieli spróbować piwa kojarzonego z Kid Rockiem i jeżeli ten smak przypadnie im do gustu, będziemy świadkami powstania wspaniałej i cennej marki". Onet.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziWłasne piwo Kid Rocka
Kid Rock będzie miał własną markę piwa.
Amerykański rockman będzie firmował swoim nazwiskiem nowe piwo produkowane przez koncern Drinks Americas Holdings, które pojawi się na rynku w przyszłym roku.
"Kid Rock jest uosobieniem wielkiego amerykańskiego rockandrolla i amerykańskiego ducha, a my chcemy stworzyć piwo o takim właśnie wizerunku" - mówi prezes koncernu J Patrick Kenny.
"Jesteśmy pewni, że konsumenci będą chcieli spróbować piwa kojarzonego z Kid Rockiem i jeżeli ten smak przypadnie im do gustu, będziemy świadkami powstania wspaniałej i cennej marki". Onet.pl"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzioto dwa przykłady impotencji umysłowej osób odpowiedzialnych za oznakowanie łódzkich ulic:
sytuacja 1.: gdzie prowadzi ten pas ruchu?
.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziGeneralnie nic specjalnego,nie takie kwiatki już widziałem.
Comment
-
-
W czym kwiatek? Jesteś tak szeroki, że przejście sie nie zmieścisz?
Pewnie nie chcieli, żeby samochody w chodnik nie wjeżdżały.
No, chyba że słupek blokuje zjazd dla inwalidów - ale nie wydaje mi się.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
Comment