Przytulałem się z Billem z Tokio Hotel
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziKopyr, a co w tym dziwnego?
To nawet nie o czas leżakowania chodzi, wiele z moich znakomitych piw powstało w 2 tygodnie. Gdyby nie konieczność refermentacji, to byłyby bardzo dobre już po tych 2 tygodniach. Tylko wtedy w tym konkretnym piwie trzeba zrezygnować z wszelkich kompromisów typu grys kukurydziany, syropy skrobiowe, enzymy itd. Sypnąć szczodrzej chmielem. Powtarzam wiele wybitnych piw jest warzonych w browarach kontrolowanych przez Heńka czy Carla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukiper Wyświetlenie odpowiedziPrzytulałem się z Billem z Tokio Hotel
Comment
-
-
To Beer or not to Beer that is a KoelschBeer
Comment
-
-
ja to mam jakiegoś pecha... Z daty urodzenia wyszło mi, że zabiłem konia, a teraz ponoć straszę krowy... A przecież ja lubię zwierzątkaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedzija to mam jakiegoś pecha... Z daty urodzenia wyszło mi, że zabiłem konia, a teraz ponoć straszę krowy... A przecież ja lubię zwierzątkaTo Beer or not to Beer that is a KoelschBeer
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ximal Wyświetlenie odpowiedziMoże ciebie zwierzątka nie lubiąZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ziomal-111 Wyświetlenie odpowiedzimenda społeczna, zgrywa cwaniaka, w rzeczywistości palant.
Comment
-
Comment