Wódka z plastiku w sklepie? Czemu nie. Czesi już to mają.
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2012-08-13, 16:59.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 PolskaComment
-
Napisz o co ci chodzi? Bo dajesz jakies głupkowate obrazki i chcesz odpowiedzi.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Co to znaczy jak najtaniej? Wedłóg mnie nie produkują jak najtaniej, można jeszcze taniej. Czas, to też kwestia względna.
Poczytaj to forum, to znajdziesz odpowiedzi na wszystkie trapujące cie pytania.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
-
Czego się spodziewasz w biznesie? Mają produkowac wolno i drogo?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
Kolejna porcja scenek dla tych, co lubią się pośmiać z czyjegoś nieszczęścia. http://www.youtube.com/watch?v=_XM6p...eature=related Mnie oczarowały sytuacje z 7:47, 8:58 i 11:31.Comment
Comment