taki?
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Czyżby nasz kolega forumowy miał problem?
CBA na Uniwersytecie Warszawskim. Zatrzymany student i docent
Więcej tu:
Afera łapówkowo-skarbowa w Warszawie. CBA wkroczyło na Uniwersytet Warszawski i do jednego z urzędów skarbowych. Zatrzymano sześć osób. Wśród nich są docent i student UW, urzędniczka i “pośrednicy".
P.S. Żarcik taki, ale profesjonalizm dziennikarzy powalający - na UW juz od lat nie ma stanowiska docenta, pewnie chodziło im o adiunktaLast edited by iron; 2012-11-21, 17:57.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Rok temu twierdził, że docent doktor.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Może nawet jeden z nich to łon?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
To chyba się nadaje na początek wątku "Przy piwie o chemii".
Comment
-
Wzornik piw na wzór Pantone
"Idealny gadżet dla grafików, którzy lubią raczyć się po pracy bursztynowym trunkiem.
Jeśli wzornik kolorów Pantone na co dzień towarzyszy ci w twojej pracy, to być powinieneś się posługiwać podobną paletą także po fajrancie. Oczywiście daj już spokój kolorom i odcieniom, zamiast tego zajmij się piwem!
Właśnie powstał spis najlepszych szwajcarskich piw stworzony na na wzór wzornika Pantone – Beertone. Każde piwo przedstawione zostało ze zdjęciem, opisem i oczywiście z informacją o jego kolorze w RGB, CMYK, Web oraz SRM. Niebawem powstaną także palety trunków z całego świata."
Comment
-
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Nie moge przestać oglądać i śmiać się
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Do prasówki chyba się nie nadaje, tak więc wrzucam tutaj
"Pączek z piwem - reaktywacja"
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Fajne narzędzie do zabawy, jak i nauki:
W zakładce Gapminder World jest opcja 'how to use', nic trudnego, ale na początek trzeba rzucić okiem.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
ruskie jada po ukrainie samochodem z wypozyczalni i zatrzymuje ich ukrainska drogowka za przekroczenie szybkosci. probuja udawac ze mowia po angielsku i maja nadzieje ze gliniarz ich nie zrozumi i pusci dalej.
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
Comment