Już ostatnie Z całym szacunkiem, ale takiej obfitości życzę wszystkim tego lata...
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! -
BROWARIEC napisał(a)
Też coś znalazłem. Z góry przepraszam w przypadku, gdy już było...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
celt_birofil napisał(a)
Przysiółek pod tą nazwą znajduje się koło Wilamowic. Spenetrowałem, poza nazwą nic piwnegoŻadna płaca nie hańbi...
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
celt_birofil napisał(a)
Obrazki raczej tutaj
No toŻadna płaca nie hańbi...
-
.. igłą zaszyję, deską zabiję,
raz..... dwa..... trzy.....- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
raz..... dwa..... trzy.....Żadna płaca nie hańbi...
-
ART napisał(a)
raz..... dwa..... trzy.....Comment
-
Magazynierka browaru w Witnicy stanie przed sądem
ART napisał(a)
raz..... dwa..... trzy.....
Żadna płaca nie hańbi...
-
hm... przykra sprawa...
p.s. takie doniesienia możesz dodawać do tematów pt. Prasówka wydarzeń [miesiąc] [rok]
np. http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=24133- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
tutunia napisał(a)
coś nie tak z tym adresem.
Może twoi pracodawcy założyli filtry żeby nie wchodzić na strony GŻ Bo mi ten adres wchodzi bez problemów.Comment
-
Na stronie onet informacja z Bułgarii o tym, jak kilka wsi wspólnie zbiera kapsle z piwa "Zagorka". Ten kto dostarczy największą ilość kapsli otrzyma luksusowego jeepa szacunkowej wartości 80 tys. dolarów. Ponieważ indywidualna osoba nie ma szans na zwycięstwo, zaczęto gminną współpracę w tym zakresie. Gmina ma jednak poważnego konkurenta. Jest nim znany bułgarski biznesmen, który uruchomił 10 punktów skupu tych kapsli.
Całość tutaj.Comment
-
wojna polsko-czeska
W Wirtualnej Polsce znalazłem coś takiego:
Mamy dobrą wiadomość dla właścicieli polskich browarów - mówi Ministerstwo Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej.Nasz kraj wycofał preferencje celne na import czeskiego piwa. Jak informuje ministestwo, do tej pory czescy importerzy piwa płacili 21 procent cła, teraz zapłacą więcej: aż 35 procent.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
Comment