Próbowałem dorwać stronę w folderze plików tymczasowych, ale wyświetlał mi się error, tak jakby IE nie brał strony z plików tymczasowych, a z internetu.
Nie znalazłem tutaj nigdzie informacji o tym.
Artykulik trochę nieprecyzyjny, szczególnie jego ostatnie zdanie, które jest nieprawdziwe.
Jeśli autora nie poniosła fantazja, to cieszyć się będziemy kolejnym minibrowarem.
He he.Ciekawe ile jeszcze Spiżów będzie w Polsce.U nas miały być Katowice a teraz Tychy
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Zacytuje fragment z tamtego tekstu Firma "Spiż", której właścicielem jest Bogdan Spiż specjalizuje się w tworzeniu minibrowarów. Chyba wszyscy miłośnicy złocistego trunku słyszeli o minibrowarze istniejącym w podziemiach ratusza we Wrocławiu, oprócz tego firma otwarła jeszcze podobny browar w Warszawie.
Mam w związku z tym pytanie. Gdzie w Polsce poza Wrocławiem, działają minibrowary Spiż, i konkretnie do braci warszawskiej, gdzie takowy przybytek mieści się w Stolicy?
I są tam, w części poświęconej giełdzie: "Browar & Giełda w Żywcu - Galeria 5", fotki a na nich same znajome twarze i sylwetki, włącznie z naszym szanownym adminem
W sieci to właściwie dopiero się znajdzie Ale o to Poznań jakiego nie znacie no moze nie cały ale fragment
Attached Files
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment