ale nie ma jędrnych i kształtnych, tylko lekko opadające pod swym ciężarem - artysta się nie postarał
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
-
tylko jak to zrobić, żeby podniosła?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
cyborg_marcel napisał(a)
tylko jak to zrobić, żeby podniosła?
Cyborgi to potrafiąComment
-
ale Cyborgi inną orientację mają, to im się nie chce do takiej pani podchodzićCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
pfff... a kto mi chciał swojego syna za kilka lat sprezentować?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
cyborg_marcel napisał(a)
pfff... a kto mi chciał swojego syna za kilka lat sprezentować?Cyborgi inną orientację mająComment
-
obok podpisany Cyborg ma słuszną ideologicznie orientację jak na niewinną dziewczynkę w katolickim kraju przystałoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Latarnik napisał(a)
Pomarzyć sobie, dobra rzecz.Comment
-
Audi> jestem pełna podziwu... że Adam16 ma ich pełno, to wiedziałam, ale że Ty?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Ja mam ich pełno? No może. Ale każdy może mieć. Wystarczy odwiedzićGalerię Grafiki Fantastycznej Polecam - warto. Szczególnie Siudmaka.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
cyborg_marcel napisał(a)
Audi> jestem pełna podziwu... że Adam16 ma ich pełno, to wiedziałam, ale że Ty?Comment
-
cóż... tylko pozazdrościć! do mnie z ASP nie przychodzą, aczkolwiek ja kiedyś się tam uczyłam, ale wtedy byłam grzeczną dziewczynką i piwo piłam raz na wiele miesięcy...
a co do znajdywania w sieci: klasyka!
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment