Znalezione w sieci

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Arcy> ciekawam wielce, kiedy Ty pracujesz wysyłasz mi tyle fajnych, sprawdzonych linków, wynajdujesz w sieci TAKIE rzeczy, że naprawdę... kiedy Ty pracujesz???
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• grzeber
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 2898

Nic tylko włączyć głośniki i rozkoszować się dźwiękiem

pozdrawiam
      www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• arcy
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2002.07
        • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
        Arcy> ciekawam wielce, kiedy Ty pracujesz wysyłasz mi tyle fajnych, sprawdzonych linków, wynajdujesz w sieci TAKIE rzeczy, że naprawdę... kiedy Ty pracujesz???
        W przerwach

Comment

• fteo
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.05
          • 1139

Były ofiary...
          Attached Files
          http://lotnictwo.net.pl/
          http://www.flightradar24.com/
          http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• iron
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2002.08
            • 6771

Fteo - było juz na forum, zdaje się przy okazji zeszłego Sylwestra
            bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
            Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
            Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• fteo
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.05
              • 1139

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
              Fteo - było juz na forum, zdaje się przy okazji zeszłego Sylwestra
              Przepraszam w takim razie wszystkich forumowiczów.
              http://lotnictwo.net.pl/
              http://www.flightradar24.com/
              http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• cyborg_marcel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
                Nic tylko włączyć głośniki i rozkoszować się dźwiękiem

http://www.boreme.com/bm/APR04/a/m_the_best/fr.htm
                dziękuję za umilenie mi niesamowite Tłustego Czwartku - chyba będę to regularnie oglądać
                Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• bonusique
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2005.01
                  • 104

Czy ktoś widział może kalendarz Menelli an 2005 rok? Pomysł mieli naprawdę niezły

Oto próbka:
                  (Najbardziej, to mi się podoba ten napis w tle )
                  Attached Files

Comment

• arzy
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.06
                    • 2814

Cena domeny: 3000 PLN (do negocjacji). Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

zastanawiam się czy ta ankieta jest całkiem na poważnie?
                    "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    Bractwo Piwne
                    Skład Piwa
                    Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• bonusique
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2005.01
                      • 104

Taką samą ankietę przeprowadzał w zeszłym roku jeden facet. Chodził od domu do domu z laptopem i zadawał dokładnie te same pytania (plus jeszcze pokazywał zdjęcia reklam i pytał się czy je znasz). Mówił, że jest z jakiejś firmy, która przeprowadza sondaże, ale coś mi się widzi, że troszki ściemniał. Pewnie szykują jakiś nowy produkt na rynek i musieli zbadać jak go ludziom wcisnąć...

Comment

• peter007
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.06
                        • 2820

Natknąłem się w necie na w/w ankietę i po pierwszym pytaniu zrezygnowałem...
                        Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• solfernus
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.08
                          • 1025

A do mnie pare lat temu dzwoniono w sprawie takiej ankiety
                          Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• arzy
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.06
                            • 2814

Artukuł nie związany z piwem, ale przeglądając wątek o sliwowicy mam nadzieje że zinteresuje parę osób.

PULS BIZNESU
                            Polacy pędzą alkohol w Czechach
                            12:38, 04 lutego 2005

Coraz większym powodzeniem wśród mieszkających przy granicy z Czechami Polaków cieszą się czeskie gorzelnie gospodarcze, gdzie mogą - za stosunkowo niewielką opłatą - pędzić zaciery z owoców.
                            "Produkcja alkoholu z własnych owoców nie ma w Polsce tradycji, nie przewiduje jej również prawo" - napisał w piątek dziennik "Mlada fronta Dnes" dodając, że dla Polaków morelówki, jabłkówki, śliwowice, gruszkówki to często nowe odkrycie.
                            Czeskie przepisy umożliwiają właścicielom sadów, aby - dla własnych potrzeb i z własnych owoców - wypędzili rocznie 30 litrów czystego alkoholu. Za opłatą 133 koron (ok. 20 PLN) za litr czystego alkoholu mogą to całkiem legalnie uczynić w licencjonowanych gorzelniach gospodarczych.
                            Po wejściu Polski i Czech do Unii Europejskiej możliwości te uzyskali również obywatele polscy. "Już w tej chwili jeżdżą do nas klienci nawet z Bielska Białej" - powiedział PAP Vojtiech Feber, właściciel gorzelni "Pod zieloną lipą" (U zelene lipy) w Stonavie niedaleko granicy z Polską.
                            "Polacy muszą podpisać oświadczenie, że są właścicielami sadu, albo, że owoce otrzymali od właściciela sadu, u którego są zatrudnieni. Tak samo jak Czesi mogą rocznie wyprodukować na własne potrzeby 30 litrów czystego alkoholu. U nas zapłacą w sumie 110 koron (wg przygranicznego kursu korony ok. 14 PLN) za 1 litr 50-procentowego alkoholu" - powiedział PAP Feber. Jak dodał, nie ma najmniejszych problemów z przewiezieniem takiej produkcji przez granicę. "Wszystko jest legalne" - dodał.
                            "Zainteresowanie Polaków pędzeniem wysokoprocentowego alkoholu z owoców jest tak wielkie, że musieliśmy uruchomić polskie strony internetowe, gdzie podajemy receptury robienia zacierów ze sfermentowanych owoców. Polacy mogą do nas przywozić nie tylko zacier, ale i same owoce. Z 12 kg jabłek otrzymają 1 litr 50-procentowego alkoholu" - powiedział Feber.
                            "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                            Bractwo Piwne
                            Skład Piwa
                            Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• Aldach
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.07
                              • 1269

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bonusique
                              Taką samą ankietę przeprowadzał w zeszłym roku jeden facet. Chodził od domu do domu z laptopem i zadawał dokładnie te same pytania (plus jeszcze pokazywał zdjęcia reklam i pytał się czy je znasz). Mówił, że jest z jakiejś firmy, która przeprowadza sondaże, ale coś mi się widzi, że troszki ściemniał. Pewnie szykują jakiś nowy produkt na rynek i musieli zbadać jak go ludziom wcisnąć...
                              Coś mi się widzi, że troszki nie ściemniał tylko zapewne był z jakiejś firmy ankieterskiej, która dostała zlecenie od jakiejś firmy związanej z rynkim piwa. Sam będąc na studiach i później ankieterem robiłem mnóstwo podobnych ankiet.

Comment

• solfernus
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.08
                                • 1025

A to znalezione u konkurencji

Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment