to, to pewnie jeszcze za Unijne dotacje
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CordelJuż przenieśli ten słup, ale fakt, jaja były nie z tej ziemiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMoże się kg-b mordki nie wyświetlają Cóż, widocznie ma wśród swoich znajomych takich tępaków, skoro posądza o skrajną tępotę innych.
Wyjasniam,ze obracam sie w towarzystwie ludzi mojej profesji no i forumowiczów(w czasie różnego rodzaju imprez). Jak widać... z tępakami nie mam do czynienia.
Dlaczego ostatnio swiat się robi taki obrazalski?
(Zbieżność sytuacji przypadkowa!)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k-gbDlaczego ostatnio swiat się robi taki obrazalski?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiTo nie świat robi się obrażalski, tylko ludzie, którzy nie znają się na żartach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnie mówiąc już o tych co rozpamiętują aż nadtoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audii o Tych co w każdym poście widzą czepianie się i wycieczki osobiste- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmożesz już dać spokój?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrewbrwLudziska jest dla NAS praca- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment