było?
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
och...weź pod uwagę, że ja dużo gadam...(co prawda, nie miałeś okazji tego sprawdzić - niestety )...umarłbyś po jednym dniu..
zaśmiecamy chyba temat, i nawet nie ma kto nas na pw wygonić...administracja w drodze na zlot, albo już na miejscu..Comment
-
Jak rewolucja, to rewolucja nie?
Wysłałam smsa z zapytaniem jak się tam bawią...i cisza..Popili się już chybaMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
A ja już miałam wieści z frontu...niektórzy są bardzo zmęczeni i mylą Miłość z czyms innym, niektórzy się bardzo całują( dodam , że idzie o pocałunki męsko- męskie), a niektórzy9dużo ich) robią ustawkę..;i w ogóle Jarek lat 12 podobno wygrywa...
gdzie nas wytną z tego wątku? gdzie?...nurtuje mnie to trochę, choć bardziej się teraz poświęcam jakimś dokumentom średniowiecznym, bo bardzo mnie podniecają( to tak piszę, żeby utrzymać ciągłość z wczorajszym wątkiem o seksmisji..)...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkeldodam , że idzie o pocałunki męsko- męskie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelgdzie nas wytną z tego wątku? gdzie?Comment
-
Ekhm, ale pomyśl..Tak naprawdę głęboko...Kogo innego obstawiać można w tych igrach erotycznych, hę?
A swoją drogą: ja nie wiem, czy nie powinnien zostać jeszcze jeden dział utworzony o nazwie...np: Nieprzyzwoitości...(bo mniemam, że Pieprzenie by nie przeszło...)? I byłby to dział, gdzie te wszystkie nieprzyzwoitości możnaby wspisywaćLast edited by kot_z_cheshire; 2006-09-08, 19:04.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
-
Można by ten dział nazwać 'Nie przy piwie' od razu mogłyby się tam znaleźć Odpiwki i Otwieram wino z dziewczyną...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumMożna by ten dział nazwać 'Nie przy piwie' od razu mogłyby się tam znaleźć Odpiwki i Otwieram wino z dziewczyną...
Jako ich "odpiwkodawca" stanowczo protestuję!
One są jak najbardziej "przy" czasem "po", zaś czasem przestrzegają przed tym jednym "ponad"... hmmm wytrzymałość?Dziku
Comment
-
W ramach grzebania w necie, odkryłam poniedziałkową piosenkę (tak, wiem, że jest sobota wieczór). Mnie stawia na nogi jak nie wiem co
Poniedziałkowa mobilizacjaMłode koty mają adhd, niestety.
-
Comment