Znalezione w sieci
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Ostatnie badania naukowe ujawniły, ze piwo zawiera żeńskie hormony. Jeśli chcecie zachować męskość przeczytajcie poniższy artykuł opublikowany w Scientific American przez dr Flowera 29.02.99. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mężczyzn. Aby sprawdzić, czy rzeczywiście piwo zawiera żeńskie hormony, każdy z nich dostał 11 litrowych butelek celem prowadzenia ich zawartości do organizmu, czas badania wynosił ok 3 godzin.
Oto wyniki eksperymentu:
- u 75% stwierdzono zaburzenia myślenia i mowy
- 100% nie potrafiło prowadzić samochodu
- u 90% zauważono tendencje do tycia
- 80% wpadło w melancholie i wybuchało płaczem o byle głupstwo
- 80% chciało wydać pieniądze na byle co
- 75% trudno było zrozumieć
- 90% nie było świadome, ze opowiada głupoty
- 85% nie było w stanie przyznać się do własnych błędów
I jak tu powiedzieć, ze w piwie nie ma żeńskich hormonów?!Comment
-
Tja, w sumie racja. Bo bez piwa pewnie ta populacja siedziałaby przed tv, gapiłaby się przed siebie i drapała po....rodowychMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145- 90% nie było świadome, ze opowiada głupoty
- 85% nie było w stanie przyznać się do własnych błędówComment
-
Niesamowite towary w ofercie Kauflandu!
Ja lecę kupić kalkulator z regulacją siły ssania i kołpaki o pojemności 20l z funkcją rozmrażania
Dla czyściochów polecam gąbkę z kamionki.Dick Laurent is dead.Comment
-
To
Płyn do spryskiwaczy zimowy
* wzór geometryczny
* spodek 14 cm
* filiżanka 170 ml
* 12 elementów
9,99 złWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNiesamowite towary w ofercie Kauflandu!
Ja lecę kupić kalkulator z regulacją siły ssania i kołpaki o pojemności 20l z funkcją rozmrażania
Dla czyściochów polecam gąbkę z kamionki.Comment
-
Clatronic
elektroniczna regulacja siły ssania
zwijacz kabla
teleskopowe metalowe rury
zmywalny filtr silnika
funkcja parkowania w pionie
dwufunkcyjna szczotka podłogowa
dwie dodatkowe końcówki
To o kalkulatorze. Właściwie się chyba bardziej nadaje do wątku o odchudzianiu: nie dość, że ma szczotki to i można od razu podliczyć, ile się kalorii spaliło przy pucowaniu podłóg Chociaż ten silnik mnie trochę niepokoi..Że co? Że sam jeździ i parkuje w pionie czy co? A co z kaloriami w tym wypadku?Last edited by kot_z_cheshire; 2006-10-01, 12:54.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNiesamowite towary w ofercie Kauflandu!Comment
-
Dywaniki samochodowe
* licznik funkcyjny: czas, odliczanie kroków,spalone kalorie, dystans
* maks. obciążenie 95 kg
* waga 4 kg
* wymiar 32 x 40 x 27 cm
Umarłem, jestem bardzo umartySurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiakurka, popłakałam się ze śmiechuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoja też
* spodek od 14 do 16 cm
* filiżanka od 170 do 190 ml
Rozumiem, ze tylko te rzeczy można nią ścieraćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Comment