A nikomu nie podoba się lampka biurkowa z regulowanym wzmacniaczem i oddzielnym wejściem dla anteny zewnętrznej? Chyba można nią słuchać radia bez płacenia abonamentu...
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyA nikomu nie podoba się lampka biurkowa z regulowanym wzmacniaczem i oddzielnym wejściem dla anteny zewnętrznej? Chyba można nią słuchać radia bez płacenia abonamentu...MM961
4:-)Comment
-
To chyba nie tak, Jerzy. Ja myślę, że tu chodzi o możliwość podłączenia tv, skierowania światła na ścianę...i jest rzutnik! I niech się wszytskie plazmy chowająMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
pomyłkaLast edited by arzy; 2006-10-02, 13:46."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Ciekawe ile bym musiał ćwiczyć na pokrowcu na siedzenia samochodowe aby mieć idealną sylwetkę
Comment
-
Last edited by Tomasz_FK; 2006-10-04, 13:42.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_FKLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Do prasówki nie wrzucam, bo będzie opieprz, że to za mało piwne
Kierowca ciężarówki wiozącej 2500 skrzynek piwa postanowił osobiście skontrolować jakość ładunku i zrobił to tak skutecznie, że nieco później jechał już autostradą w Hesji kompletnie pijany.
Kierowca ciężarówki wiozącej 2500 skrzynek piwa postanowił osobiście skontrolować jakość ładunku i zrobił to tak skutecznie, że nieco później jechał już autostradą w Hesji kompletnie pijany.
Niemiecka policja poinformowała, że ciężarówkę zatrzymano do kontroli, ponieważ jechała "wężykiem". U kierowcy stwierdzono 2,3 promila alkoholu we krwi.
Kierowcę zatrzymano i odstawiono do izby wytrzeźwień. Grozi mu wysoka grzywna i utrata prawa jazdy. (js)Comment
-
PRZEGLĄD PRASY: Kilkunastu konserwatywnych osłów Platformy Obywatelskiej rozważa przystąpienie do klubu parlamentarnego PSL. Decyzje mają ogłosić po ewentualnym wejściu ludowców do rządu - czytamy w "Życiu Warszawy"
Pewnie niedługo poprawią, a szkoda.
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua
Ale jak ciekawie i kompleksowo opisane sa polskie browary...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
Comment