Marusia, zapomniałaś dodać, że w tych knajpach oczywiście nie będziesz spożywała żadnego piwa bo jazda na rowerze pod wpływem alkoholu jest przez nasze prawo traktowana jako przestępstwo i podlega karze pozbawienia wolności do jednego roku. A nie daj Boże potrąciła byś tramwaj, ilu ludzi mogłoby zginąć.
Długi "łikend"
Collapse
X
-
sensor ty sie boisz????Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
my będziemy w Czechach dość liczną ekipą, więc będzie się działo O pogode się nie martwię bo jak będzie ładnie to będziemy pić piwo, a jak będzie padać to będziemy pić piwo.
Będziemy mieszkać nad gospodąWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
No to Adam już pojechał w siną dal a my dalej się męczymy. Mój weekend będzie długi, ale w przyszły piątek na jeden dzień i tak ląduję w pracy. Po za tym będę pracowała w domu, też przy komputerze
Chociaż jak będzie taka pogoda jak w tej chwili, to ciemno widzę tę pracę...
Comment
-
-
żegnam wszystkich i do zobaczenia po długim wolnymWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
A mój się napewno nie zacznie przed 19.00
Comment
-
-
No i pomimo łikendu udało mi się zawitać na forum. Ale tylko na moment, żeby sprawdzić co w świecie słychać ... i sprawdzić możliwości iMac'a.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
icoicoicoico???- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Originally posted by ART:
icoicoicoico???Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
AJMAkA oczywiście- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jest OK, ale trzeba się lekko przestawić. Zeby wypracować sobie zdanie, trzeba by więcej na nim popracować. Ten jest nowością w pracy u Mojej Żonki, a dla mnie najistotniejsze jest to, źe tu mają stałe łącze.
Trochę kłpotu sprawia klawiatura - przesunięte klawisze alt itp.
Ogólnie dopiero rozpracowuję to JabluszkoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Co do świata, to przemknąłem przez Giełdę Piwowariów. Obecnych było kilka osób, jeden koleś ze starymi butelkami, moźe sześciu z etykietami, ktoś z kapslami. Jak w polskim kinie - nic się nie dzieje Przypuszczam, że leniuszki jeszcze spały. Niestety, później, ja nie mogę tam być.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
No i kolejny długi weekend przed nami
No, przynajmniej przed niektórymi...
Udanego wypoczynku!!! Trenujta przed SG, to już lada moment
(No i w końcu sama zaczęłam seriami...)
Comment
-
-
Serdeczne dzięki !
Po raz pierwszy od dłuższego czasu mam trochę wolnego; spośród najbliższych 4 dni wolne aż 3. Wyciągam bicykla i wyruszam na drogi(rzadkie) i bezdroża (powszechne)Podlasia. A po jeźdżie - uzupełnianie elektrolitów. Mało kiedy piwo tak mi smakuje , jak po rowerze.
Comment
-
Comment