Ach no własnie, a propos rowerów - życzę też ładnej pogody
Długi "łikend"
Collapse
X
-
-
A ja rozpoczynam i kończę długi łyk-end w pracy. No może uda mi się wyskoczyć do Żywca na giełdę, ale to się okaże w ostatniej chwili.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Moj lyk-end bedzie pracowity. W ogrodku moich rodzicow rusza produkcja piwa i mam tylko nadzieje ze pogoda mi dopisze.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
No to czekam na relacje!!!
Comment
-
-
No i nie było mnie w Żywcu. Czasami nienawidzę tej swojej roboty.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
ja przynajmniej na razie mam wolne.
tylko 1 maja jestem sędzią na regatach kajakowych w ramach WOM-u czyli Warszawskiej Olimpiady Młodzieży.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
A ja pracuję 2 i 4 maja Zgadnijcie, dlaczego?
Podpowiedź - nie jestem masochistąTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
To po nas będą sprzątać ulotki przedreferendalneCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
To zależy. Na razie (w 2003 r) o długim łikendzie wypowiadają się ci, którzy go nie mają (w tym ja). Moi koledzy mają długi łikend i właśnie go zaczęli. Ja dziś do 21:30, jutro wolne, 2-go 7-15, 3 wolne, 4 na szczęście też. Czkawka a nie długi łikend. hik!Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
A jeszcze jedno, nie spojrzałem (ja krótkowidz) na to, którego roku dotyczy pytanie. Jakaś pani powiadała dziś w Trójce że należy pracować a nie mieć wolne, bo to pomoże postawić gospodarkę na nogi... i jeszcze twierdziła, że w Unii to my będziemy mieć najwięcej wolnego (a o ile pamiętam spokojnie wyprzedza nas ktoś z Beneluxu) i nie wiadomo czy tak będzie mogło zostać. Po tej wypowiedzi myślę, że lekarze niektórych specjalności rzeczywiście powinni pracować bez łikendów. Pan Kiler też.
A co do 2004 roku, jeśli ktoś sobie weźmie słowa tej pani do serca, to może być to nasz ostatni długi łikend. Lepiej więc będzie go mieć.Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
Comment