Coś mi tu Adam kitujesz Przecież to jest Flash! Nie ma opcji "Zapisz Rysunek Jako...". "Zapisz stronę" też nie działa. Jak mówiłem wychodzi tylko jakaś chińszczyzna na ekranie
ART Help!
Ale tam nie ma opcji 'zapisz rysunek', jest tylko 'zapisz element docelowy'. Poza tym mnie wyskakuje, że Internet Explorer nie mógł pobrać z witryny. Co prawda kawałek ściągnąłem sobie przez Audiogalaxy, ale bez tych animacji tekstowych trochę traci na efektowności...
"Jeśli jesteś piwoszem, a masz już dość płacenia coraz drożej za piwo, to ta oferta jest dla Ciebie!
Przedmiotem sprzedaży są cztery srawdzone przepisy na produkcję piwa domowym sposobem.
1. Tym sposobem możemy uzyskać ok. 12 l piwa z jęczmienia
2. Drugi sposób, to również piwo z jęczmienia (uzyskujemy ok 10 l)
3. Próbowaliście kiedyś piwa z kawy? Ten sposób szczególnie polecam:-)
4. Ostatni sposób, to piwo miodowe. Uzyskujemy ok. 10 l piwa
Wygląda to na kawał (spójrzcie tylko na kategorię w allegro). Strach umieścić to w "Browarnictwie amatorskim". Ale może ktoś z domorosłych piwowarów poświęci dla wspólnego dobra 4 złote, kupi te przepisy i zapozna z tym wszystkich forumowiczów.
a tak na prawdę to ciekawi mnie czy to nie jest jakiś pic z tymi przepisami
a teraz z innej bajki przeczytałem to na onecie
Mandat za jazdę po pijanemu na nieoświetlonym koniu
Mandat do wysokości 15 tysięcy koron (1,8 tys. złotych) grozi 52-letniemu mieszkańcowi okolic Zlina, który po wielkiej pogoni złapany został przez miejscową policję, kiedy wracał do domu pijany na... nieoświetlonym koniu.
"Pod wpływem alkoholu nie może znajdować się żaden kierowca. A jest nim nie tylko kierowca samochodu, motocyklista czy rowerzysta, ale także ten, kto jedzie na zwierzęciu. Zatrzymanemu kowbojowi grozi więc taki sam mandat jak pijanemu kierowcy - do 15 tysięcy koron" - powiedział Ivo Mitaczek, rzecznik prasowy policji w Zlinie na Morawach, niedaleko granicy ze Słowacją. Dodał, że mężczyzna odpowiadać będzie także za jazdę "na nieoświetlonym koniu".
W nocy z wtorku na środę patrol zlińskiej policji zauważył na lokalnej drodze mężczyznę jadącego koniem na oklep. Kiedy policjanci chcieli go zatrzymać, rzucił się do brawurowej ucieczki. Ścigało go kilka radiowozów. Po kilkukilometrowej pogoni policji udało się zatrzymać czeskiego kowboja dopiero wtedy, kiedy spadł z konia do strumienia.
Nawet wtedy pijany mężczyzna bronił się z taką determinacją, że policjanci musieli uciec się do użycia "bezpośrednich środków przymusu", czyli - jak wyjaśnił rzecznik Mitaczek - do "uderzeń, kopów i chwytów".
Jeździec, któremu - w odróżnieniu od sytuacji pijanego za kierownicą - nie grozi odebranie prawa do jazdy na koniu, mieszka w gospodarstwie oddalonym od najbliższej gospody w Żelechovicach pod Zlinem o 12 kilometrów.
"Kiedy chciał się napić, zawsze przyjeżdżał na koniu twierdząc, że kiedy się opije, nie może prowadzić samochodu" - powiedział barman z piwiarni, gdzie gasił pragnienie czeski kowboj.
żąleną napisal/a Ale tam nie ma opcji 'zapisz rysunek', jest tylko 'zapisz element docelowy'. Poza tym mnie wyskakuje, że Internet Explorer nie mógł pobrać z witryny. Co prawda kawałek ściągnąłem sobie przez Audiogalaxy, ale bez tych animacji tekstowych trochę traci na efektowności...
Mam dobrą wiadomość dla Ciebie Żąleną i wszystkich którzy nie zdążyli sobie tej bardzo fajnej ciekawoski zapisać na dysku. Przetrzepałem komputer i okazało się że cała animacja osiedliła się w "Temporary Internet Files". Wyciągnąłem, wyratowałem i mam, więc jeśli ktoś również by chciał to mieć (a baardzo to fajne ). To proszę o info na PW. Waga pliku 1,36 MB.
Domena g3.pl jest wystawiona na sprzedaż w serwisie premium.pl. Domena oczekuje na oferty zainteresowanych, zachęcamy do zakupów.
(link jest bezpośrednio do filmiku, więc jeśli ktoś nie chce odtwarzać strumieniowo, niech kliknie prawym klawiszem myszy i wybierze 'zapisz element docelowy)
Comment