a w ogóle to przez ostatnie sześć miesięcy byłem przyczajony, ale po tych wszystkich przepychankach z żarówkami chyba przestanę pisywać na tym forum. To jest temat na forum "żarówki oświetleniowe" i tam powinien być zamieszczony. Proszę Admina o interwencję!
pozdrawiam zniesmaczony żarówkami
TBM
Czy wie ktoś jak wkręcić rzarówkę? Ile czasu może taka rzarówka świecić i czy to jest legalne? Dopiero zaczynam moją przygodę z wkręcaniem rzarówek dlatego wybaczcie jeśli pytania są banalne.
Czy wie ktoś jak wkręcić rzarówkę? Ile czasu może taka rzarówka świecić i czy to jest legalne? Dopiero zaczynam moją przygodę z wkręcaniem rzarówek dlatego wybaczcie jeśli pytania są banalne.
FCJP:należy pisać:rzaruwka ; ponadto , czy nie warto byłoby się zastanowić - zanim wkręcimy rzaruwkę-po co nam światło?
Wyszedł Zenek na podwórze, zadumał się głęboko. Śnieg wesoło chrupał pod nogami, gdy wciąż zamyślony szedł na pobliski przystanek. Wsiadł do autobusu, wysiadł po chwili i wszedł do swojej ulubionej "banderozy".
Przycupnął jak zwykle przy barze i zamówił browar. Ocknął się z
zamyślenia, gdyż parę osób obserwowało go z zainteresowaniem i cicho coś tam
komentowało.
- No co?! - zawołał zaczepnie - Nie można się piwka napić w ten grudniowy, miły wieczór?
- Taa, można, można - odezwał się ktoś. - Ale w klapkach i szlafroku? No i po cholerę ci ten kosz ze śmieciami?
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Knajpa kategorii... no nie, nie ma takiej kategorii. Po prostu mordownia z PRL-u. Przy zasyfionym stoliku nad kuflami z piwem siedzi dwóch czerwononosych meneli:
- Wiesz Józek, życie jest podobne do kufla piwa - mówi jeden
- Dlaczego?
- A ch*j go wie. Nie jestem filozofem.
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Rzecz dzieje się w barze. Klient do kelnerki:
-Chce Pani sprzedawać dwa razy więcej piwa?
-Pewnie, że bym chciała, a zna Pan jakiś sposób?
-Niech Pani nalewa pełne kufle.
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment