A Ty Marusia nie...?
Piwo a seks
Collapse
X
-
Ja do SG....
Przynajmniej do tej pory tak myślałamComment
-
Wracając do tematu.
Piwo jest raczej lepsze po niz przed, bo w środe będąc na piwku
(już dość mocno czułem w głowie ilość tych piw) spotkałem niebywale śliczną kobietę i ....
nawet rozmawiać mi się z nią nie chciałoJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacyComment
-
Czy macie jakieś przemyślenia po SG - dotyczące relacji: seks - piwo ?
Np " na drugi dzień widziałem na niebie piękną, dojrzałą niewiastę", albo:
" zauważyłem, że po wypiciu 7 piwa zaczyna przyglądać mi się z lubieżnością psina..."SimonComment
-
Widzę, że kolega Simon baaarrdzooo przywiązany jest do tego tematuComment
-
z tego co mi wiadomo to największe objawy seksu, bynajmniej nie po piwie, przejawiał Paco, który z wszelką cenę chciał "pokryć" Łajkę. Nie należy zapominać o wszystkich kejtrach Waldusia-tubylca w głupiej czapce, które też nieźle szarżowały.
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
"Objawy seksu" uuhuhu ahaha ihihi
ciekawe określenieComment
-
Czy ja wiem , czy są takie śmieszne????Comment
-
Ciekawe, jak psy postrzegają "objawy seksu" u ludziComment
-
Podejrzewam że podobnie jak ludzie u psów.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
No wiesz, Simon, my tu rozprawiamy o seksie między psami, a nie...Comment
Related Topics
Collapse
-
Morawski browarek z okolic Brna. Więcej o nim tutaj:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...dobravn%C3%ADk
Jasna dwunastka
Aromat - słodowo-chmielowy, minimalna piwniczność...-
Channel: Czechy
-
-
Następny mikrus na mapie Równego nosi nazwę Stahlberg. Trochę z tym jest zamieszania, gdyż używa się też nazwy Stalewa Hora, co oczywiście znaczy to samo. Raz piszą tak, raz tak... Zostańmy już przy tej pierwszej nazwie, która umieszczona jest na szkle czy podstawkach. Koncept tego przedsięwzięcia...
-
Channel: Ukraina
2020-07-16, 20:01 -
-
Valtice to małe winiarskie miasto położone tuż przy granicy z Austrią. Wraz z pobliskim miasteczkiem Lednice tworzą wpisany na światową listę UNESCO obszar Valticko-Lednicki.
Obszar ten na Listę Dziedzictwa UNESCO został wpisany w 1996 roku . Podczas stuleci powstawał tutaj wyjątkowy...-
Channel: Czechy
-
-
Jest to lokal firmowy browaru Wielka Wyspa - kontraktowca, warzącego w Profesji. Otwarty na początku czerwca.
W lokalu mamy cztery krany. Podczas mojej wizyty, na trzech były piwa z WW, a na ostatnim - z Czterech Ścian. Piwa firmowe to: Pils Olimpijski (mocno nachmielony), Raspberry...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Trzeba szukać promocyjnych kapsli na specjalnie oznaczonych butelkach promocyjnych Heinekena. Pod 100 kapslami czeka informacja o wygranej. Butelki z promocyjnymi kapslami są dostępne w sprzedaży od 1 lutego 2007 a promocja kończy się 2 kwietnia 2007.
Nagrodami jest 100 wyjazdów na mecz...-
Channel: Promocje piwne
2007-02-09, 21:06 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment