Ciekawy temat myślę. Kto pierwszy ?
Piwo a seks
Collapse
X
-
Oczywiście, że ja
Póki co nie mam czasu, ale na dzien dobry: piwo a seks = alkohol a seks = piłeś to jedź do domu
To naturalnie teoria. A że się poslużę ulubioną formułką damskiej szowinistycznej świni: Wy faceci (no dobra, nie wszyscy ) po alkoholu jesteście łatwą zdobyczą. Co ja się w knajpach naoglądałam, kupa śmiechu.
No, proszę, czekam na pierwsze zatrute strzały
-
-
"Po pierwsze primo" - piwo JEST alkoholem.
Comment
-
-
Jest takie mądre powiedzenie: "jak wchodzisz na imprezę, rozejrzyj się po sali i znajdź najbrzydszą kobietę. W momencie, gdy ona zaczyna Ci się podobać - pora iść do domu."
A panowie często gęsto nie idą do domu i potem "padają ofiarami"
Panowie też i mają mniejsze opory przed "padaniem ofiarą", bo przez wieki wmawiano im, że im więcej ..., no, dobra, może lepiej nie będę się wdawać w szczegóły
Oj, możnaby dużo napisać na ten temat. Ale dziś chyba większość z ewentualnych co-dyskutantów poszła na urlop
Comment
-
-
eeee, wkurzam się wtedy gdy na rzucony temat jest 20 odpowiedzi z czego 20 jest nie na temat.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Przeczytalam. Pomyślałam. I wiecie, co Wam powiem? To jest temat zbyt śliski na forum. To się nadaje na rozmowę przy piwie. Znikam zatem
Comment
-
-
Marusia - Piwo jest napojem alkoholowym nie alkoholem. Alkohol to CH3CH2OH, CH3CH2CH2OH, i wiele wiele innych.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Wspólną cechą piwa i seksu jest fakt że jedno i drugie jest zdrowe. Jeżeli rzecz jasna pije się dobre piwo i pozostałe czynniki tez wybiera sie uważnie.
Uważam jednak że łatwiej jest wylać niedobre piwo niż wywalic z łóżka ........ no właśnie.
Poza tym żeby napic sie ciemnego piwa nie trzeba jechać do Afryki.
A co do "łatwych" facetów o których wspomniała Marusia, to kobiety w stanie wskazujacym na spożycie sa według mnie zjawiskiem o wiele zabawniejszym.
Krzysiu - no co Ty. Kobieta obiektem poządania ?!
Marusia - nie ma kobiet brzydkich. Czasem tylko beczka się kończy.
A i jeszcze jedno - kobiety nie są nawet w połowie tak spontaniczne jak lambic czy gueze.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Sensor, podałeś kiedyś definicję Dobrego Piwa i brzmiało to mniej więcej tak, że: gdy kończysz jedno masz ochotę na następne.
Mam definicję na Bardzo Dobre Piwo:
jak wyżej, mimo że na przeciwko siedzi atrakcyjna i chętna blondynka.
(Żony pomijam.)
Comment
-
-
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Nie dziwota, że mnie bawi co innego.
Ale generalnie temat jest szerszy i chyba nie o takie rozwinięcie chodziło Simonowi jak zapodawał temat. Zresztą nieważne, bo i tak jak zwykle jest smiesznie
Comment
-
Comment