Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny
Ogame
Collapse
X
-
Comment
-
-
Słyszałem o dość drastycznych konsekwencjach wśród niektórych graczy grania w tą grę Ludzie tracą rodziny, pracę i kontakt z rzeczywistością. Oczywiście wszystko jest dla ludzi, jeszcze jak jest w tym rozsądek i nieszkodzenie innym, to można robić wszystko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesSłyszałem o dość drastycznych konsekwencjach wśród niektórych graczy grania w tą grę Ludzie tracą rodziny, pracę i kontakt z rzeczywistością. Oczywiście wszystko jest dla ludzi, jeszcze jak jest w tym rozsądek i nieszkodzenie innym, to można robić wszystko
Jak to dobrze,że nie mam dzieci ani żona, a w pracy mi mało płacą, w dodatku już dawno straciłem kontakt z rzeczywistością. Dla tego też, mogę dalej się wciągac w grę
Comment
-
-
Coś o tym mogę powiedzieć, bo dawno temu, w czasach akademickich, pod koniec roku, tak się wciągnąłem w pewną grę, że straciłem rachubę czasu. Był to czas wolny, przedsylwestrowy. Otóż pojechałem na Sylwestra do znajomych o dzień wcześniej, bo mi się dni pomyliły Straty nie było, znajomi się ucieszyłi, Sylwestra zaczeliśmy dzień wcześniej, potem dołączyli inni i zabawa było przednia Tylko, że to zdarzenie dość dobrze pamiętam szczególnie w odniesieniu rozumienia czasoprzestrzeni w czasie zajmowania się czymś zupełnie nie związanym z rzeczywistością
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AŃĆKAArtur to się przenieś na 13 , ja z Benym jesteśmy tam w jednym sojuszu
No i przeniósł się :P
Comment
-
-
No ja już jestem na miejscu tysiącdwieściektórymśtam.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekTo składaj podanie do aNPN Bo chyba na 13 uni się zarejestrowałeś?
Ale mogę się reaktywować na 13. Ale jak wspomniałem wcześniej, to wszystko raczej z ciekawości tej gry, a nie ochoty do czynnego zgłębiania.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AŃĆKAA jaki masz nick ? :PLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotgeorg11
Comment
-