Proponuje w takim razie powołanie nie zależnej komisji z poza forum która będzie oceniać powagę tematu. gdyż oceny Krzysia mogą byż stronnicze.
Nowe Forum-Kto jest kto
Collapse
X
-
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
-
-
Originally posted by grzech
FCJP się kłania, ale nie mam siły cytować i poprawiać tego co powyżej (Radegast i Piwofil).
Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
grzech napisal/a
FCJP się kłania, ale nie mam siły cytować i poprawiać tego co powyżej (Radegast i Piwofil).www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Mój komentarz: ihihi - hi hi hihihi - hi- uahhhahaha!!!!!!
To się zrobił temat - "czepiaja się wszyscy wszystkich"
Comment
-
-
Najwyraźniej temat powoli się zamyka, ale co tam, siknę sobie jeszcze ja.
Do Krzysia i Andiego - nie doceniacie tego, co macie. Po różnych forach już chodziłem i to jest zdecydowanie najlepsze, a to dlatego, że:
- ogólnie rzecz biorąc, jest kulturka (nie ma wyzwisk, większość wypowiedzi jest w tonie przyjaznym)
- jest doskonała organizacja, czyli dla każdego coś dobrego; a że nie eliminuje to gadulstwa i dygresji nie na temat? to się udaje tylko w wojsku, a ja tam za atmosferą koszar wcale nie tęsknię
- jest administrator, który ZAJMUJE się tym forum (a nie jest to wcale takie częste, jak można by się spodziewać)
- dyskusje w większości są merytoryczne (skarb!)
Poza tym uważam, że trochę luzu i przymrużenia oka nie zaszkodzi nawet w tematach specjalistycznych - robi się wtedy jakoś tak bardziej kolorowo i przyjemnie, można lepiej poznać charakter danego forumowicza.
Tęsknicie za starymi, dobrymi czasami, ale ich los był przesądzony już w momencie, w którym powstało to forum. Z posiadówki zrobiła się impreza - jest może głośniej i trudniej coś sensownego wyłowić, ale za to jest dużo świeżej krwi. Jest po prostu ciekawie, tylko na inny sposób, niż to było kiedyś.
Comment
-
-
-
żąleną napisal/a
Do Krzysia i Andiego - nie doceniacie tego, co macie.
robi się wtedy jakoś tak bardziej kolorowo i przyjemnie, można lepiej poznać charakter danego forumowicza.
.
-nie wiem jak Krzysiu-ale ja doceniam bardzo to co mam a nawet pozwalam innym to docenic.
jezeli chodzi o druga kwestie to masz racje -niektörzy dali sie tutaj poznac ze wszystkich stron-a czasami nie najlepszych.
Pozdrawiam serdecznie i dalej tak ale bez i czystosci jezyka-bo jak zauwazylem Ci ktörzy zwracaja uwage tez nie sa Orlami
Comment
-
-
Andi napisal/a
Pozdrawiam serdecznie i dalej tak ale bez i czystosci jezyka-bo jak zauwazylem Ci ktörzy zwracaja uwage tez nie sa Orlami
Polecam lekturę http://browar.biz/forum/showthread.php?s=&threadid=1003Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
[QUOTE]Andi napisal/a
pomimo to ze uznalem temat za zamkniety to widze ze niektörym teraz dopiero sie to spodobalo.
Zbytek ironii - dopiero teraz natrafiłem na ten temat, więc dopiero teraz się nań wypowiadam. Zgodzisz się chyba, że wcześniej nie mogłem. A temat będzie otwarty dopóty, dopóki ktoś będzie się chciał w tym wątku coś od siebie dorzucić - mówię to bez złośliwości.
jezeli chodzi o druga kwestie to masz racje -niektörzy dali sie tutaj poznac ze wszystkich stron-a czasami nie najlepszych.
Przynajmniej jest na czym wyrobić sobie opinie o danych forumowiczach. Lepiej wiedzieć więcej, niż mniej. Chociaż...
Comment
-
-
[QUOTE]żąleną napisal/a
Do Krzysia i Andiego - nie doceniacie tego, co macie. Po różnych forach już chodziłem i to jest zdecydowanie najlepsze, a to dlatego, że:
- ogólnie rzecz biorąc, jest kulturka (nie ma wyzwisk, większość wypowiedzi jest w tonie przyjaznym)
- jest doskonała organizacja, czyli dla każdego coś dobrego; a że nie eliminuje to gadulstwa i dygresji nie na temat? to się udaje tylko w wojsku, a ja tam za atmosferą koszar wcale nie tęsknię
- jest administrator, który ZAJMUJE się tym forum (a nie jest to wcale takie częste, jak można by się spodziewać)
- dyskusje w większości są merytoryczne (skarb!)
Poza tym uważam, że trochę luzu i przymrużenia oka nie zaszkodzi nawet w tematach specjalistycznych - robi się wtedy jakoś tak bardziej kolorowo i przyjemnie, można lepiej poznać charakter danego forumowicza.
...[QUOTE]
Comment
-
-
Doceniam to, co mam, inaczej już by mnie tu nie było.
Kulturka jest dlatego, że w swoim czasie, bardzo dawno temu, przegnaliśmy paru takich, co robili chłam, a inni dobrowqolnie przyjade zasadę kulturalnego zachowania (co nie wszyscy chcą zrozumieć).
Dyskusje są merytoryczne, bo - jak wyżej.
Są tacy, którym ten luz w tematach merytorycznych przeszkadza - i właśnie o to chodzi, że nie wszyscy potrafią zrozumieć, że niektórzy chcą traktować forum poważnie.
PS. To miało być w poprzednim poscie jako odpowiedź po cytacie. Znowu coś zepsułem.
Comment
-
-
Originally posted by slavoy
Nie wiem czy jesteś tego świadom ale wcale nikt tu nie twierdzi że takowym orłem jest. To całe wzajemne FCJP'owanie jest zabawą, która może przynieść przy okazji nieco pożytku.
Polecam lekturę http://browar.biz/forum/showthread.php?s=&threadid=1003
Comment
-
Comment