czy ktoś z Was wie czy przypadkiem coś się nie stało z Onet-owymi kontami pocztowymi? pozmniejszano wielkość skrzynek może? Dostaję dzisiaj pełno zwrotów z Onetu z infomacją o przepełnieniu danego konta...
poczta onet-owa
Collapse
X
-
poczta onet-owa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaJako posiadaczka onet-owego konta pozwolę sobie odpowiedzieć, że mnie skrzynki nie pomniejszono. Nadal ma 250 mb i możesz spokojnie wysyłać do mnie co potrzebujesz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
U mnie nie tyle przepełeninie, co komunikat że nie można wyświetlić treści wiadomości i odsyła mnie do linku na Onet. Już kilka razy dostałem takie maile, pierwszy był chyba w środę wieczorem albo wczoraj.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
dostałem informację - że po opróżnieniu skrzynki z różnej maści badziewia - (może chodzi również o nieodczytane maile, które znajdują się w skrzynce) - nie ma takich zwrotów.
może zmienił się regulamin i tam jest rozwiązanie zagadki...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja kilka razy w ciągu ostatnich dni dostałem wiadomość składającą się z samego tematu plus komunikat że "treść wiadomości chwilowo nie może być odczytana".
Natomiast kolega, z którego konta otrzymałem odpowiedź o niedoręczeniu wiadomości, z powodu przepełnienia konta, sprawdził je przez stronę www i było ono puste .
Ewidentnie mają jakiś problem, tylko że my użytkownicy razem z nimi.
Comment
-
-
Przed chwilą program pocztowy sciągnął mi z Onetu 2 z 3 wiadomości a podczas ściągania trzeciej odmówił współpracy. Przez stronę www również nie moge dostać się do swojej poczty, co potwierdza przypuszczenie o kłopotach Onetu i jego użytkowników.
Comment
-
-
To jest nauczka, że jeżeli ktoś powaznie traktuje korespondencję, nie może liczyc na darmowe konta. Ja osiem lat temu zapłaciłem 180 zł za dożywotnie konto na Homenecie. Dzisiaj mam problem, jak przekroczyć 1% jego pojemności. Antywirusy, antyspamy są w cenie i działają wyśmienicie - w przeciwieństwie do b.b ( ), z homenetu nie dostaję żadnego spamu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuTo jest nauczka, że jeżeli ktoś powaznie traktuje korespondencję, nie może liczyc na darmowe konta. Ja osiem lat temu zapłaciłem 180 zł za dożywotnie konto na Homenecie. Dzisiaj mam problem, jak przekroczyć 1% jego pojemności. Antywirusy, antyspamy są w cenie i działają wyśmienicie - w przeciwieństwie do b.b ( ), z homenetu nie dostaję żadnego spamu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ostatnimi czasy poczta onetu dość często nawala. Kilka maili już nie doszło do znajomych chociaż po wysłaniu wiadomości wyświetlona została informacja o jej dostarczeniu. Również logowanie przez www szwankuje i trzeba czasami kilka razy hasło wpisywać żeby wejść na skrzynkę.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
ja akurat skrzynki na Onecie nie mam, ale mam na WP i czasami mnie wkurzają przerwy.
Wkurza mnie też ich system "antyspamowy", który jakoś nie filtruje wiadomości z adresem ukrytym.
Może wiecie jak to coś zablokować w Outlooku?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTczy ktoś z Was wie czy przypadkiem coś się nie stało z Onet-owymi kontami pocztowymi? pozmniejszano wielkość skrzynek może? Dostaję dzisiaj pełno zwrotów z Onetu z infomacją o przepełnieniu danego konta...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment