Trzy dni wstecz było to samo, po informacji o przepełnieniu wysłałem ponownie maila i doszedł. Ciekawa polityka Onetu zwalać na użytkowników problemy serwisu.
poczta onet-owa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13U mnie także bez zmian, jak było 1 GB, tak jest!!!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Pivovar Olbrew powstał w 2020 roku. Na jego potrzeby właściciel zakupił stary i zdewastowany dom w Sedlnicach, który pochodzi z XVII wieku.
Dawniej w budynku mieściła się m.in poczta, szkoła, warsztat ślusarski. Ponieważ remont przeprowadzany jest systemem ,rodzinnym, to trwa on do...-
Channel: Czechy
-
-
Cześć
Zobaczcie co wpadło mi na ścianę:
https://www.facebook.com/Onet/photos...type=3&theater
Liczba zgłoszeń na razie mierna, więc nagrody na tę chwilę są praktycznie od ręki:
...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Z onetu.....
https://www.onet.pl/informacje/kroni...h1c34,30bc1058
Seszele od 2014 do 2019 są liderami....-
Channel: Piwo - ogólne
2022-05-08, 19:37 -
-
Następny browar czarnogórski i tradycyjnie na obrzeżach miejscowości. W sumie dojazd nie jest jakoś bardzo skomplikowany, ponieważ mieści się on na rogu ulicy dochodzącej do głównej drogi na Niksic. Nie trzeba jakoś tam ciężko błądzić. Podobnie jak w przypadku Pauna na miejsce produkcji...3 Photos
-
Channel: Czarnogóra
-
-
W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment