Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal
Związek biustu z wyborem knajpy
Collapse
X
-
no właśnie, bo ja szukam dobrego lokalu z paniami z obfitym, ale nie monstrualnym biustem. jakby jeszcze robiły znudzoną minę to mam murowanych kumpli do piwa. jeśli będzie tam tylko masówka... nie szkodzi. jedno zmęczę a resztę wleję z butelki czegoś fajnego. takich lokali wprost przeciwnie, jest za mało.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekO właśnie! Co do tej barmanki - możesz coś polecić?
Ja wiem, tak to tylko w E... panu dopasująLast edited by iron; 2006-01-25, 13:38.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Darujcie sobie tego typu posty.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekO właśnie! Co do tej barmanki - możesz coś polecić?
"W tej knajpie nie można się dobrze ....,
łza zakręci się w oku kiedy wspominam nieraz,
te barmanki obfite z dekoltami do pępka,
czuje ból przenikliwy w głębi mojego serca"
Comment
-
-
Temat przeniesiony z tej dyskusjiLast edited by Maggyk; 2006-01-25, 17:36.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
picie piwa ma w sobie dużo fajnych atrakcji i nawet jak spotka się paru drętfusów po kilku piwach jest fajniej, ale naprawde brakuje mi takich lokali, gdzie można by pogodzić jedno i drugie (oglądactwo). pamiętam, kiedyś w tym celu chodziliśmy z kumplami do klubu bilardowego w Pasażu Bielaka, ale przestali lać tam EB, fajne barmanki zniknęły no i kicha.
Comment
-
-
No ładnie, tematu o cyckach to jeszcze na forum nie było
Kurcze, a ja jakos nigdy nie chodziłam do knajpy dla podziwiania fajnych kelnerów, to chyba jakaś typowo meska przypadłość
Comment
-
-
nazwijmy to tak - nie był to główny cel! chadzaliśmy na bilard, ale właściwie poza mną nikt nie grał poważnie, bo wszyscy gapili się na barmankę, piwo było dodatkiem. dziś chadzam na piwo, z kumplami spotykam się w domciu, w bilard nie ma z kim grać, a barmankie też bym teraz pooglądał. może by się cieplej zrobiło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia...do knajpy dla podziwiania fajnych kelnerów, to chyba jakaś typowo meska przypadłość"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
We Wrocku w Dziekanacie czasami ładna studentka za polewakiem się trafi, poza tym W Od Zmierzchu Do Świtu niekiedy polewają moje dwie ładne koleżanki z roku. Tak więc polecam a poza tym temat jak najbardziej ok i aż dziw że dopiero teraz się pojawił.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Kolega, który obecnie przeniósł się do Nowej Zelandii okupował kiedyś warszawski Morgan's Pub tracąc niemałe pieniążki (tanio to tam nigdy nie było) gdyż zakochał się nieszczęśliwie w jednej z barmanek. Oddychać podobno też czym miała
No a skoro taki temat, to postuluję wymianę kelnerek w Bierhalle - nie mają czym wypełnić w wiadomych miejscach bawarskiego strojubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
W lwowskim lokalu Dzyga na ulicy Ormiańskiej żalił mi się kiedyś przy piwie jego właściciel, że traci barmanki, bo mu ciągle za gości lokalowych za mąż wychodzą Ale jak je zobaczyłem to normalnie mi czacha zaparowała mimo, że z własną dziewczyną (dziś narzeczoną) tam wtedy byłem. Po prostu żal nie iść do tej knajpy chociażby po to, by obejrzeć te cudeńka, które właciciel lokalu znakomicie potrafi z miasta wybrać. Cmok!
Comment
-
-
Lwów, ul. Ormiańska - musze zapisać w notesie
Żona z doświadczeniem barmanki to prawdziwy skarbLast edited by marcopolok; 2006-01-25, 21:38.bez brody...
Comment
-
Comment