Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika uszok73
Życzenia noworoczne
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pięknego Roku . Udanego, szczęśliwego...Komu trzeba - dużo piwa, komu trzeba - dużo kotów , oczywiście życzę wszystkim zlotu w Zawierciu .
PS : zamówię sobie kiedyś w Wytwórni czarnego kota, bo mi już ze wszech miar wychodzi, że jestem czarownicą i obejść się bez kota nijak...
Comment
-
-
W imieniu Właścicieli i Pracowników Browaru Amber Wszystkim Entuzjastom Prawdziwego Piwa życzę Najlepszych Smaków w 2007 roku ! I oby udawało się realizować to, co przynosi autentyczną satysfakcję i radość.
A w sprawach nieistotnych - rozumnej niepowagi !
Z pozdrowieniami,
SimonSimon
Comment
-
-
Wszystkiego Najlepszego Wam Wszystkim w Nowym Roku! Przede wszystkim zdrowia /do picia i nie tylko/ życzę, wielu sukcesów i spełnienia postanowień Noworocznych .
P.S.
Nie wiedziałam Cyborgu, że masz własną chatę w Górach Bialskich liczyłaś na to, że nikt się nie zorientuje??.
Comment
-
-
Na prośbę Admina połączyłam 4 tematy życzeniowe w jeden i prośba na przyszłość jest taka, żebyście nie zakładali już kolejnych tematów w takiej ilości, bo powstanie osobny dział Życzenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneP.S.
Nie wiedziałam Cyborgu, że masz własną chatę w Górach Bialskich liczyłaś na to, że nikt się nie zorientuje??Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTylko mi psują reputację tymi słodkimi zdjęciami i tak już od paru lat... - Może tantiemy od nazwy muszę zacząć od nich pobierać?
Życzę Tobie dużo miłych chwil w takt dobrej muzyki np ELO - pamiętasz te jazzy ?
Comment
-
Comment