Być może język potoczny dopuszcza, ale brzmi to głupawo - przepalcowałam się
(...)
I jak, fajnie było?
A gumki recepturki można kupić w sklepach z galanterią papierniczą (ale to ładnie brzmi )
A tak trochę obok tematu - Brat Asi mówił, że najlepsze paski klinowe do magnetofonów robiło się za PRL-u z prezerwatyw - oczywiście oryginalne paski klinowe były nie do dostania Polak potrafi
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
No to mnie przekonałeś. Zawsze po nr stawiałem kropkę, bo był to dla mnie skrót, podobnie jak wg. Niemniej skoro twierdzisz,że jest taka reguła przyjmę ją, choć reguł Ci u mnie bez liku
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
No to mnie przekonałeś. Zawsze po nr stawiałem kropkę, bo był to dla mnie skrót, podobnie jak wg. Niemniej skoro twierdzisz,że jest taka reguła przyjmę ją, choć reguł Ci u mnie bez liku
No właśnie, po nr też nie Podobnie jak nie stawia się kropki po mgr i dr, za to po prof. już jak najbardziej.
Już 18 edycja Festiwalu na warszawskiej Legii. Piwo, wykłady, gry (na 3 piętrze), sporo stoisk z jedzeniem. Gratka dla kolekcjonerów etykiet piwnych, Zwłaszcza w czwartek można sporo etykiet pozyskać do zbioru..
Browar i wyszynk usytuowany w lokalu pod nasypem kolejowym, bardzo podobnie do wrocławskich lokali przy Bogusławskiego. Na zapleczu widoczna warzelnia i tanki.
Co ciekawe, w piątkowy wieczór niemal pusto przy ławach zarówno w środku jak i na zewnątrz.
Oferta na kranach to: ...
Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.
Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...
Comment