Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gabe
Wyświetlenie odpowiedzi
FCJP Żyje ;) [Było: o wrocławskich warsztatach] - czyli jak pozyskać gumkę recepturkę
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gabe Wyświetlenie odpowiedziTak tytułem zagwostek lingwistycznych...
(zresztą bardzo go lubię)
FCJP czuwa
veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzinie dość, że podwójny ortograf, to jeszcze rusycyzm!
(zresztą bardzo go lubię)
FCJP czuwa
Na swoje wytłumaczenie nie mam nic, jako okoliczność łagodzącą mogę jedynie dodać, że z językiem rosyjskim moje ziemie ojczyste związane były nierozłącznie przez niemal 200 lat
Comment
-
-
Początek OFF-a
A czemu zdanie zaczynasz z małej litery? Nie podkreśliło?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Proszę nie rozwalać wątków wtrętami FCJP, jeśli nie zamierzacie nic poza tym wtrętem wnieść do dyskusji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja Seticzka posądziłem o "znikanie".
Oczywiście, że nie będę a przynajmniej teraz mam taki zamiar ale czasami, a ostatnio coraz częściej nie mam siły..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jorek11420(...) sklep alkochole świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy aby na pewno?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jorek11420 Wyświetlenie odpowiedzijeśli chodzi o cene to napewno, (...),
Comment
-
Comment