Shlangbaum - gratulacje! Końcówka była zażarta, niewiele mi brakowało
cfgfgdfg
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Prawidłowa odpowiedź:
Suite No.1 G-dur BWV 1007, Prelude
Nawet chciałem dopisać kawałek: (GF#CBCF#CF#)x2.
Gratulacje dla zwycięzców oraz dla konkursodawcyMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13G F# C H C F# C F#
chyba, że po amerykańsku piszesz
Znajomość muzyki klasycznej u mnie raczej mizerna więc trudniejsze konkursy to sobie tylko poczytam.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNawet nie wiedziałem, że umiem pisać po amerykańsku W każdym razie chodziło o H.
Znajomość muzyki klasycznej u mnie raczej mizerna więc trudniejsze konkursy to sobie tylko poczytam.Last edited by Bombadil13; 2006-02-21, 08:27.Poszukuję
Comment
-
-
witam! nowy konkurs otwieram. pytanie do szanownych Forumowiczów, co to za utwór:
d f e d cis d e d e d e f f f e d cis h cis d (itd) powinno wystarczyć
tylko niestety mam problem z nagrodą...własnego piwa (jeszcze) nie ważę...oczekuję od zwycięzcy sugestii, jaki regionalny specjał można by na Śląsku zakupić...zapraszam do zgadywania wasze
Comment
-
-
jako nagrodę proponuję katowicki Spodek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjako nagrodę proponuję katowicki Spodek
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Muttahoczekuję od zwycięzcy sugestii, jaki regionalny specjał można by na Śląsku zakupićPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Muttahd f e d cis d e d e d e f f f e d cis h cis d (itd) powinno wystarczyć
PS
Na razie jakiś marsz pogrzebowy mi wychodzi z tegoLast edited by Shlangbaum; 2006-09-19, 19:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumGram sobie to i nic mi nie mówi Może podasz długości dzwięków ?
PS
Na razie jakiś marsz pogrzebowy mi wychodzi z tego
Może to Chopinowski nokturnLast edited by Bombadil13; 2006-09-19, 19:17.Poszukuję
Comment
-
-
ok, spróbujmy z długością dźwięków (przyjmując zasadę, że powtórzenie konsekutywne oznacza przedłużenie tego samego dźwięku, a w przypadku repetycji jest oddzielone spacją):
dd f e dd cis d ee ddd e d e ff ff ff e d ciscisciscis h cis dd dd f e dd cis d ee dddd gg ff ee dd eeeee d cis h cis d eeeeee
tempo - Moderato i bez marszów pogrzebowych podpowiedź - tonacja d-molll
Comment
-
Comment