Ktoś nas wypatrzył w czeluściach Internetu. Oto co znalazłem w Machinie z Lutego 2002. Mała wzmianka, ale to zawsze coś. Szkoda tylko że nie wpomniano o naszym wspaniałym forum.
Art, dobrze zauważyłeś. Z tym, że ten obrazek to nie są już moje porcelanki. To są porcelanki należące do www.browar.biz. Tak samo jak wszystko inne co się znajduje na Twojej stronie.
Originally posted by pieczarek Art, dobrze zauważyłeś. Z tym, że ten obrazek to nie są już moje porcelanki. To są porcelanki należące do www.browar.biz. Tak samo jak wszystko inne co się znajduje na Twojej stronie.
slavoy napisal/a Ktoś nas wypatrzył w czeluściach Internetu.
Nie było to jakieś wyjątkowe osiągnięcie ze strony "Machiny". Wystarczy, że wejdziesz na stronę Wirtualnej Polski i zapuścisz na wyszukiwarce słowo "browar". Na pierwszym miejscu znajduje się właśnie nasz browar z czerwonym zaznaczeniem "WP hit! ".
Alk. 5, 0%
brak innych parametrów
Zapach z butelki słodowo-ciasteczkowo-biszkoptowy, gdzieś daleko w tle "matowe" i leciutko iglaste nuty chmielowe.
Kolor żółty, pełny, lekko herbaciany
Wysoka klarowność.
Piana obfita, średniopęcherzykowa, cały czas...
Stara Tura leży na uboczu od głównych szlaków turystycznych na Słowacji i w sumie nie ma się co dziwić, bo miasteczko nie oferuje zbyt wiele atrakcji.
Wiedzie przez nie za to malownicza linia kolejowa z wysokimi wiaduktami i tunelami, która łączy Słowację z Czeską Republiką, a konkretnie...
Piwa O'Riordaina to rzemiosło najwyższej próby, bez domieszki rewolucyjno-buntowniczej aury. Zasada prosta jak etykiety Kernela - są dwa wiodące style: pale ale i IPA, warzone w imponującej ilości odmian, zależnych od aktualnie dostępnego...
Trzeci, i jak na razie ostatni minibrowar w Miszkolcu, położony jest w porównaniu z dwoma poprzednimi najbliżej centrum.
W Miszkolcu funkcjonują dwie linie tramwajowe 1V i 2V, i właśnie w miejscu gdzie się rozchodzą, na gwarnym placu- Újgyőri főtér trzeba wysiąść, by idąc zaledwie...
Comment