Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Konkursy forumowiczów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Nie! Ale może Marcinowi się pomyliło już tak bywało tu czasem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseTo Żeromski był noblistą?
Nieeee...To nie sa "Ludzie bezdomni". Ale faktycznie..W googlach wyskakuje swawolny Dyzio w tym kontekścieMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseTo Żeromski był noblistą?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Może kolejny fragment coś wam rozjaśni.
[...]Lecz nauka ma w równej mierze dostarczać nam rozkoszy intelektualnych, jak i praktycznych korzyści. Zamiast wiec spędzić zaledwie kilka minut przy tym wspaniałym klejnocie, nadamy mu oprawę, umieszczając go na tle pięknej gałęzi matematyki, która nosi nazwę algebry elementarnej.[...]Ostatecznie więc dla zrozumienia praw przyrody może się okazać konieczne posiadanie głębszego zrozumienia zależności matematycznych. Lecz prawdziwa przyczyna tkwi w tym, że sam przedmiot dostarcza wielu przyjemności, choć bowiem my, ludzie, dokonujemy podziału przyrody na wiele sposobów i choć prowadzimy różne wykłady na różnych wydziałach, takie szufladkowanie jest właściwie sztuczne i powinniśmy podejmować przyjemności intelektualne, gdy tylko na nie natrafiamy.[...]
Co do nagród, to dodam, że najbardziej dumny był z Medalu Oersteda za Nauczanie.
Comment
-
-
Richard P. Feynman
ajajaj Shlangbaum był szybszy!Last edited by Bombadil13; 2006-03-29, 22:21.Poszukuję
Comment
-
-
Surely You're Joking, Mr Feynman
Nazwisko Piotrusia - Feynman
Uprzedzam trzecie pytanie - noblista z fizykiLast edited by Shlangbaum; 2006-03-29, 22:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ja też jestem niedoszłym noblistą, ale tego nie napisałem
PRZYSIĘGAM!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment