Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Konkursy forumowiczów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Poczekaj na Adama16. W końcu to on wygrał konkurs. No chyba, że zrezygnuje (sam ustalałeś zasady )Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Mogę postawić nagrodę. Ale fajnie jest też wymyślić pytanie. Najpierw też chciałbym coś wygrać. Próbowałem parę razy w totolotka i nic
A adam16 nie musi się spieszyć. Jeśli pytanie będzie ciekawe to na pewno wybaczymy mu to oczekiwanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika COOLmanA adam16 nie musi się spieszyć. Jeśli pytanie będzie ciekawe to na pewno wybaczymy mu to oczekiwanie.
A totkiem się nie martw. Co kumulacja, to "podatek od głupoty uiszczam". Raz mi się zdarzyło: 80 zł. Tuż przed wypłatą. Czułam się, jakbym miliard przynajmniej wygrała.
Przyjdzie czas i na CiebieMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Raczej "podatek od marzeń"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironRaczej "podatek od marzeń"Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Ja tam muszę chyba obstawić lotka, bo ostatnio co chwila coś wygrywamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Może coś z filmu? Tak się zastanawiam czy nie będzie zbyt proste...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
W takim razie, wieczorem przygotuję pytanieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Juuuuuuhuuuuu! Tyle czasu czekałam....I jak znam życie, bedzie takie, po którym będę czekała na następneMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
Comment