Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Konkursy forumowiczów
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2006-03-05, 10:56.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A czy promienia zachodzącego słońca są tak silne by poprzez okularową soczewkę wzniecić ogień?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Soczewki mogą być skupiające lub rozpraszające. Prawie dobrze. Nie wiem czy mogę jednak uznać. Sprecyzujesz?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Prosiaczek jest krótkowidzem, dlatego musi nosić soczewki rozpraszające....Last edited by Bombadil13; 2006-03-05, 11:58.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Prosiaczek jest krótkowidzem, dlatego musi nosić soczewki rozpraszające....
WYGRAŁEŚ!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Jescze nie wysłałem wszytskich nagród za poprzedni konkurs, a już zdobyłem prawo do zadania kolejnego pytanka i ufundowania nagrody
Tym razem ja proszę o czas, cierpliwość i doping
Na kolejne pytanie poczekamy cierpliwie, z kuflem piwa w rękuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Bombadil, to może też coś z literatury? Albo z historii sztuki? Może udałoby mi się wykazać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaBombadil, to może też coś z literatury? Albo z historii sztuki? Może udałoby mi się wykazać
z historii- najnowszej...
sztuki- jesli za sztukę można uznać to co robi bohater
Z przymrużeniem oka spełniam Twoje życzenie
Wystarczy tylko powiedzieć o kim mowa?
"Chociaż byłem mistrzem (...), wciąż musiałem się jeszcze wiele nauczyć. Przez trzy kolejne lata nieustannie sprawdzałem i udoskonalałem swoje umiejętności. Osiągnąłem kilka dalszych spektakularnych sukcesów. Stanąłem jednak przed innym wyzwaniem. Nie wystarczało mi już to, że zaliczano mnie do elitarnej grupy najlepszych (...). Musiałem znaleźć coś, co mogłoby mnie od nich odróżniać. Chciałem być inny i mieć własny styl." - to cytat z książki, więc jest literatura
Każdego, kolejnego wieczora będę umieszczał kolejny cytat- podpowiedź. Po trzecim kolejnym cytacie nagroda zmniejsza się o jedno piwo, więc należy się spieszyć. Póki co do wygrania są trzy!
Zdaję sobie sprawę, że zamieszczony powyżej fragment może byc prawie o każdym i ciężko będzie zgadnąć, ale może komuś się uda. Powyższa wypowiedź jest bardzo charakterystyczna dla bohatera ZAGADKI.
MIŁEJ ZABAWY. POWODZENIA!!!Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcMowa jest o mistrzu.Last edited by Bombadil13; 2006-03-06, 20:26.Poszukuję
Comment
-
Comment