Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Konkursy forumowiczów
Collapse
X
-
A co, połnóc to nie wieczór?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo czekam, to jeszcze niecałe 2 godziny
Każdego, kolejnego wieczora będę umieszczał kolejny cytat- podpowiedź.Last edited by Twilight_Alehouse; 2006-03-06, 22:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshirePowiem więcej: czytałam jego biografię....I o ile megalomanię było mi łatwo zaakaceptować, o tyle rozwodzenia się po kilka stron nt....jakości porannego stolca, zabiły we mnie wszelkie uczucia do tego pana
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaWiesz za ile by poszedł na Allegro poranny stolec Sadlvadora Dali???
Aczkolwiek mam plan...Skoro cały czas są odnajdowane w przepastnych archiwach wytwórni niewydane utwory Tupaca czy Beatlesów...na co my czekamy?? Huzia na AllegroMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Słuchajcie....A może w pytaniu Bombadilowym chodzi o Wiśniewskiego???? No bo może jest jakaś książka z wywiadami...wydana przez np:"Życie na Gorąco"???(też w końcu literatura)Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment