Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Konkursy forumowiczów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelMnie się kojarzy już coś od wczoraj...ale ja nie powinnam zgadywać. I są to dwaj panowie, których, owszem, umieściłeś na liscie.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironNo a ja się uśmiałem widząc na liście Reymonta (nota bene krewnego mej cioci) który nie znalazł w swym życiu chwilki by wytrzeźwieć i pojechać po nagrodę Nobla Fajną mam rodzinkę, nie
I teraz Bombadil mi napisze, że szpanuję. A co! Też mam kim
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireI teraz Bombadil mi napisze, że szpanuję. A co! Też mam kim
A co do listy, to też mam paru kandydatów którzy nie napisali. Może wspólnie zaczniemy odpowiadać i skreślać z listyLast edited by Bombadil13; 2006-03-29, 21:34.Poszukuję
Comment
-
-
A tam szpaner od razu, ja tylko skromnie kontynuuję rodzinne tradycjebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A nie!Wcale tak nie napiszę!
A co do listy, to też mam paru kandydatów którzy nie napisali. Może wspólnie zaczniemy odpowiadać i skreślać z listy
zaczynam: Szymborska i Fo....Reymont, jak już jesteśmy w temacie, też raczej odpada....Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironA tam szpaner od razu, ja tylko skromnie kontynuuję rodzinne tradycjeMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Faktycznie....Czyżby jakiś szalony chemik popełnił swawolnego Dyzia? Albo niespełniony fizyk za literaturę się brał, jak mu obliczenia nie wyszły??? A może to biolog? To by zadumę nad życiem tłumaczyło....Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Hmm...Trójmiasto mi się marzy w wakacje...Ale powiem Ci, że też bardzo lubię tą piosenkę: "Wyszłam za mąż zaraz wracam"Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
Comment