Małe badanie socjologiczne (raczej dla chłopaków w różnym wieku)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wujcio_Shaggy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.01
    • 4628

Policzyłem dokładnie:
    I półka moje 6 / żony 16
    II półka 2 / 9
    III półka 1 / 11
    IV półka 0 / 15
    Razem 9 / 51

Czyli nie pomyliłem się "na oko" - pięć razy tyle...
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• dkrasnodebski
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.05
      • 2316

U mnie (wliczając duble):
      16 - ja, 34 - żona, 5 - córka.
      Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• biermann
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.09
        • 2552

ja - 8 , Kama na wierzchu 46 + tona próbek, w szafie nie jestem w stanie policzyć no ale ona to w avonie się udziela
        Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2006-03-08, 10:50.
        "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
        Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
        Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
        Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
        Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• joelka
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2005.03
          • 817

Chyba ankieta podziałała na ta panią:

Już wyprzedaje swoje zbiory. Chyba chce zrobić miejsce na kosmetyki dla faceta

Comment

• kot_z_cheshire
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.11
            • 2201

Powaliło mnie....Może ja swoje resztki balsamików wystawię??? Też tylko jakieś resztki są albo "kilka" razy użyte
            Młode koty mają adhd, niestety.
            Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
            Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
            Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• dkrasnodebski
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.05
              • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
              U mnie (wliczając duble):
              16 - ja, 34 - żona, 5 - córka.
              Znalazłem jeszcze koszyczek z lakierami, pudrami i innymi, także Agnieszka ma tego jednak trochę więcej niż 34.
              Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• e-prezes
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19275

U mnie z wiekiem przybywa kosmetyków, ale nadal jest ich mniej niż u kobiet, które współdzielą łazienkę.

Comment

• cyborg_marcel
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.03
                  • 3467

O jaki fajny temat mnie ominął...

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                  wyróżniam się wśród kobiet (tych, które się malują) że posiadam tylko jedną kredkę do oczu i jeden tusz do rzęs, eto wsio.
                  Eee... Niektórzy Cię ze szminką widzieli! No chyba że zawartość torebki się nie liczy.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelka Wyświetlenie odpowiedzi
                  mam jeden krem do wszystkiego, żel do kąpieli, pumeks, papier toaletowy i dezodorant.
                  Tak bez mydła?

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
                  A poza tym u mnie półeczki w łazience, są puściejsze niźli było to parę lat nazad.
                  Patrząc na powyższe, to jeszcze masz pewne braki w ilości.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
                  Jak moja żonka zacznie chomikować szampony w piwnicy z powodów np. 'po dwóch latach szampon ów nabiera bardziej wartościowych cech' lub 'Tego świetnego szamponu już nie będzie w przedaży bo zamykają fabrykę, kupię więc z 5 na przyszłość' , to się zgodzę
                  Kurka, a mnie z tą kończącą się sprzedażą kilka razy trafiło (fakt, raz o zamknięcie fabryki butów chodziło). A 2 razy się nie udało i żałuję.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedzi
                  Najbardziej spotrzegawczy przedstawiciel płci silnej nie zauważy tego, co najmniej spostrzegawcza przedstawicielka płci inteligetnej.
                  Oj tak... A jeszcze wpuść kobietę do łazienki innej kobiety...

1. Mini-produkty się zdarzają, ale albo są drogim importem (np. YR), albo są tylko dla zamkniętego kręgu odbiorców. Z racji bycia bytem mobilnym mam z kilkadziesiąt takowych - biorę kilka na wyjazd, a kiedy wracam mam więcej miejsca w torbie/walizce i na półce.

2. Może to nie z wiekiem, ale z etapem życia stan posiadania się zmienia? Bo u mnie to falami jakoś się odbywa...

3. W domu mam więcej butelek i mililitrów piwa w domu, aniżeli sztuk i mililitrów kosmetyków (łącznie z próbkami).
                  Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

Przetwarzanie...
                  X