Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp
Małe badanie socjologiczne (raczej dla chłopaków w różnym wieku)
Collapse
X
-
Joelka, myślę, że za 10 lat będzie Cię stać i na słód i na kosmetyki, nie bądź taką pesymistką
P.S. Byłabym zapomniała - mam jeszcze 3 lakiery do paznokci
Comment
-
-
Ja tam z kosmetyków, regularnie stosuję maseczkę, słodowo-chmielową... wewnętrznie stosuję. I tego kosmetyku nikt mi liczyć nie będzie
A poza tym u mnie półeczki w łazience, są puściejsze niźli było to parę lat nazad.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Z ciekawosci podliczylem ile tego jest u mnie, w jamie na polce: w sumie sztuk 9.
I jest mi z tym bardzo dobrze, w zupelnosci wystarcza, choc na wszystko nei pomaga.i miejsca jest jeszcze. Ostatnio nawet zafundowalem sobie krem...nawet go nie uzywamPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZ Joelką, czy ze mną?
Comment
-
-
Policzyłem wczoraj po cichu i wyszło mi 8 moich i 35 żoneczki. Ta ostatnia liczba jest jednak zawyżona przez dublety. Moje Kochanie bowiem, zanim skończy jedno opakowanie, już kupuje drugie. Kiedyś miała np. trzy butelki tego samego szamponu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaPieczarku gratuluje pomysłu na temat, wkońcu chłopiska mogą sobie pomarudzić na te swoje baby A jak znam życie to sami pomagają przy pakowaniu kosmetyczek swoim kobietom. No ale jasne. Wszyscy są tacy maczo-meny
Comment
-
-
Ja jeszcze nie podliczyłem fantów, ale znajdując pewnego razu w łazienca chyba z 5 różnych szamponów (wszystkie otwarte)oraz ze 3 odżywki do włosów mojej żonki zacząłem się baczniej przydlądać zakupom na stoskach kosmetycznych (w miarę możliwości).
Ilość kosmetyków które używam to coś koło 7.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechPoliczyłem wczoraj po cichu i wyszło mi 8 moich i 35 żoneczki. Ta ostatnia liczba jest jednak zawyżona przez dublety. Moje Kochanie bowiem, zanim skończy jedno opakowanie, już kupuje drugie. Kiedyś miała np. trzy butelki tego samego szamponu.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment