Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Małe badanie socjologiczne (raczej dla chłopaków w różnym wieku)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNo jak nie jak ...takMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireSa po prostu cudownie zapobiegliwe
Uwielbiam jak kobieta wchodzi do sklepu z ciuchami, w którym ja nie widzę nic, a ona ze sterty ciuchów wyciąga tą jedyną kieckę, w której wyglada jak bogini
Czyż to nie jest cudowne. Czyż nie jest cudowne 12 balsamów w łazience, a każdy z nich niezbędnyOstatnia zmiana dokonana przez Bombadil13; 2006-02-24, 21:27.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Nie! Są cudowne
Uwielbiam jak kobieta wchodzi do sklepu z ciuchami, w którym ja nie widzę nic, a ona ze sterty ciuchów wyciąga tą jedyną kieckę, w której wyglada jak bogini
Czyż to nie jest cudowne. Czyż nie jest cudowne 12 balsamów w łazience, a każdy z nich niezbędny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelNieprawdopodobne...Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumMówisz o środkach antykoncepcyjnychMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Albo w sklepie z butami. Dla mnie wszystkie buty w tym sklepie (najdroższe po 99 zł) są takie same. A tu .... Do sklepu wchodzi kobieta i natychmiast wypatrzy stojące w kąciku buty i gdy mi je pokaże to dopiero widzę, że są zaje...fajne. To jest NIEPRAWDOPODOBNEMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekJeśli leżą w łazience przy lustrze, to należy je jak najbardziej policzyć.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelAle chodzi mi o to, że Bombadil( wybacz to obgadywanie ) jest nieprawdopodobnym zjawiskiem...a teraz pytanie wprost: po ilu piwach bądź innych wspomagaczach Waść popełnił poprzednie posty?Ostatnia zmiana dokonana przez Bombadil13; 2006-02-24, 21:53.Poszukuję
Comment
-
Comment