Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
Małe badanie socjologiczne (raczej dla chłopaków w różnym wieku)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Albo w sklepie z butami. Dla mnie wszystkie buty w tym sklepie (najdroższe po 99 zł) są takie same. A tu .... Do sklepu wchodzi kobieta i natychmiast wypatrzy stojące w kąciku buty i gdy mi je pokaże to dopiero widzę, że są zaje...fajne. To jest NIEPRAWDOPODOBNE
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelPoznajmy się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumBiuro matrymonialne browar.biz nie gwarantuje stałości związkówOstatnia zmiana dokonana przez Bombadil13; 2006-02-24, 22:13.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireZ przyjemnością
Jesteś moją idolką
Ale mieszamy w tym "Pieczarkowym sosie" , który miał z gruntu niby to piętnować kobiety, co więcej- męskim tematem miał być ...a tu sos nieco pikantniejszy.
Spotkamy się na pewno, ja się do sekcji poznańskiej od dłuższego czasu wybieram, tylko muszę dokończyć się rozmnażać .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelAle mieszamy w tym "Pieczarkowym sosie" , który miał z gruntu niby to piętnować kobiety, co więcej- męskim tematem miał być ...a tu sos nieco pikantniejszy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelSpotkamy się na pewno, ja się do sekcji poznańskiej od dłuższego czasu wybieram, tylko muszę dokończyć się rozmnażać .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pogoniarzA mieliśmy tylko policzyć ilość kosmetyków,a tu no no .
Ekhm...Przepraszam, ja nie wiem czy to się powinno znaleźć w tym samym poście , co rozmnażanie
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum...ale coś bym skonsumował jeszcze
O matko....Co post, to "fo pa" . Jestem w rozterce: przestać pisać czy degustować.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Toż właśnie konsumujęLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Nie! Są cudowne
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Uwielbiam jak kobieta wchodzi do sklepu z ciuchami, w którym ja nie widzę nic, a ona ze sterty ciuchów wyciąga tą jedyną kieckę, w której wyglada jak bogini
U mojej to niemożliwe. Jak wchodzi do sklepu to przebiera godzinami, i tak kilka sklepów jeden po drugim. Pierwszego dnia poszukiwań nigdy nic nie kupi. Po kilku dniach jak mnie zaciągnie na zakupy i już tracę cierpliwość i jej na odczepnego powiem "w tym wyglądasz cudownie" (nie kłamię, czego by nie włożyła to wygląda cudownie ) to jest pewna szansa że coś kupi. A jak nie kupi to potem długo chodzi i marudzi że nie kupiła. To wtedy czasem sam idę i jej kupuję bez pytania.
Za parę dni dołączę do mojej Pani to się również dołączę do eksperymentu będącego przedmiotem niniejszej rozmowyLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNapisałem to dość długo po degustacji ale coś bym skonsumował jeszczeLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment