U mojej to niemożliwe. Jak wchodzi do sklepu to przebiera godzinami, i tak kilka sklepów jeden po drugim. Pierwszego dnia poszukiwań nigdy nic nie kupi. Po kilku dniach jak mnie zaciągnie na zakupy i już tracę cierpliwość i jej na odczepnego powiem "w tym wyglądasz cudownie" (nie kłamię, czego by nie włożyła to wygląda cudownie ) to jest pewna szansa że coś kupi. A jak nie kupi to potem długo chodzi i marudzi że nie kupiła. To wtedy czasem sam idę i jej kupuję bez pytania.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Jestem w o tyle dobrej sytuacji, że degustuję cały czas . Co zresztą chyba widać po ilości postów, które się dosłownie mnożą....
O matko....Co post, to "fo pa" . Jestem w rozterce: przestać pisać czy degustować.
Koleżanka widzę złapała słowny haczyk Powiedziałbym, że głodnemu chleb na myśli. Ale, że syty głodnego nie zrozmie to kończę debatę i idę się kompać zańczym kobieta uśnie
Tu się zgodzę To wtedy czasem sam idę i jej kupuję bez pytania.
Oh Lord, Won't You Buy Me ... A Mercedes Benz!
Przepraszam, nie jestem dzisiaj sobą....
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Znaczy... komputer wyłączyć, tak?
A żeby było w temacie, to przyjemności życzę, tylko wykąp się najpierw
Toteż pisał, że idzie się wypluskać Ale dziwną polszczyzną, więc może nie o to chodziło?
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Powiedziałbym, że głodnemu chleb na myśli.
Właśnie się powalokłam do kuchni, spojrzałam do lodówki....Śmierć głodowa jeszcze mi nie grozi Ale dziękuję za troskę
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Och Kiciu! Wiem to był żart i dyskretne FCJP
Ups...FCJP było faktycznie bardzo dyskretne i subtelne (nie tak jak moja lekka i łatwo wyczuwalna ironia teraz)
P.S. Ekhm....Kici tu nie ma. "Mów do mnie tygrysie,mów do mnie tygrysie"
Tak czytam te ostatnie posty i aż się chce konsumować, więc ... konsumuję
Weż przykład z kolegi Shlangbauma: wykąp się najpierw
Że niby co - że szklankę zanieczyszczę? To sobie wezmę drugą, akurat tego mam pod dostatkiem
Dostatek dobra sprawa. Nawet nad dostatek nie jest taki fajny....
Podsumowując badanie socjologiczne (raczej dla chłopaków) można stwierdzić kto i jakie ma dośwadczenia z kobietami. Jedni narzekają, inni (tych mniej... chyba tylko Bombadil13) wychwalają
Przykro mi panowie. Kobiety są dla was z założenia złe. Kupują kosmetyki zanim jedne im się skończą, każą wam dźwigać kosmetyczki ze stelażem na wczasy, a z sąsiedniego tematu wiem, że spora liczba kobiet zdominowuje rynek piw żądając ciepłego piwa z soczkiem i przez słomkę.
joelka to nie tak ...Juz dawno ktos mady powiedział: Z babą źle , a bez baby jeszcze gorzej.
Ponarzekają sobie tak dla zasady, ale czy kobiety nie narzekają na swych facetów? Tak chyba musi już byc
Comment