eee, a co się wlicza w babskie kosmetyki? bo nie wiem jak liczyć
Małe badanie socjologiczne (raczej dla chłopaków w różnym wieku)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZarówno czym się czyścisz, jak i to czym się konserwujesz plus to, co nakłada się pędzelkami, gąbeczkami i wacikami
u mnie trochę tego jest......
szampon do włosów x 2
odżywka do włosów x 2
żel do mycia twarzy x 1
mleczko do demakijażu x 1
krem do twarzy x 1
krem pod oczy x 1
balsam do ciała x 1
krem do stóp x 1
cienie do oczu x 2
błyszczyk x 1
pasta do włosów x 1
lakier do paznokci x 2
zmywacz do paznokci x 1
odżywka do paznokci x 1
i to chyba koniec.... więc da się przeżyć
kosmetyki mojego brata (bywa u mnie 4 dni w miesiącu):
gil do włosów x 2
gil pod prysznic x 2
gil do golenia x 1
krem x 2
szampon do włosów x 2 (oczywiście moje)
Comment
-
-
jak to co? pasta do włosów takie coś do układania włosów - zamiast pianek, lakierów, gilów itp.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekMałe podsumowanie dotychczas zdobytych konkretów (także poza tym tematem):
Slavoy (gościnnie) / Marusia - 3/26
Zythum / Miłka - 3/nieskończoność
Krzysiu+syn / Krzysiowa - 6+3/16
Pogoniarz / Westa - 6/54 (moje przybliżone wyliczenie z podanych procentów)
Peter007 / żona - 4/są wszędzie
Naczelnik / nikt - 9/0
Bombadil13 / nikt - 44/0
Grzech / żoneczka - 8/35
Adam16 / nikt - 28/0
Twilight Alehouse / jego luba - 8/spokojnie 50
Piwowar+syn / Piwowarowa+córka - 20/80
Pieczarek / moja osobista żona - 7/51
Liczenie odpuścił sobie Crizz (zadanie na siły Chucka Norrisa). Zaczął Jackson (policzył tylko 7 swoich). Coś tam pogrzebał Iron, ale zaraz zaczął liczyć "tszirty" i nic konkretnego nie ustalił.
Na razie widać jeden oczywisty wniosek: samotni panowie biją na głowę panów związanych z kobietą, a nawet mogą być niekiedy traktowani jak kobiety.
Jeszcze raz proszę o poważne podejście do sprawy, chwilę mobilizacji i skuteczne policzenie kosmetyków w łazience.
Chociaż muszę przyznać,żę od ostatniego wpisu doszły m 3 rzeczy do łazienki więc w sumie mam gadżetów 8
Comment
-
-
A mi jutro dojdą kolejne perfumy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekSlavoy (gościnnie) / Marusia - 3/26
Zythum / Miłka - 3/nieskończoność
Krzysiu+syn / Krzysiowa - 6+3/16
Pogoniarz / Westa - 6/54 (moje przybliżone wyliczenie z podanych procentów)
Peter007 / żona - 4/są wszędzie
Naczelnik / nikt - 9/0
Bombadil13 / nikt - 44/0
Grzech / żoneczka - 8/35
Adam16 / nikt - 28/0
Twilight Alehouse / jego luba - 8/spokojnie 50
Piwowar+syn / Piwowarowa+córka - 20/80
Pieczarek / moja osobista żona - 7/51
PS. A ktoś mi mówił, że kobiety lubią gdy mężczyzna dba o siebie.
Drogie Panie zweryfikujcie ten pogląd i podpowiedzcie wyrzucać, schować, czy być dumnym? (a może by tak ankietę przeprowadzić )Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13PS. A ktoś mi mówił, że kobiety lubią gdy mężczyzna dba o siebie.
Jak dla mnie klasyczne: rola kobiety i mężczyzny: mężczyzna ma zdobyć kobietę, kobieta ma utrzymać związek. Czyli mężczyzna kokietuje do czasu zawarcia trwałego związku, a biedna kobieta musi cały czas dbać o siebie, żeby związek trwał. Boszszsz, jaka jestem uciśniona, nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ależ On Cię kocha
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ja pier...lę. Ja naprawdę już jestem prawie kobietą. Idę wyrzucić 1/3 mojego zbioru, albo przynajmniej schować
PS. A ktoś mi mówił, że kobiety lubią gdy mężczyzna dba o siebie.
Drogie Panie zweryfikujcie ten pogląd i podpowiedzcie wyrzucać, schować, czy być dumnym? (a może by tak ankietę przeprowadzić )
Comment
-
Comment