Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelka
kto w końcu pija "piwa" opisywane przez marketingowców jako "kobiece"?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuTo znasz same jakieś kiepskie kobiety Moje znajome nigdy tak nie piją (faktem jest, że na trzy znajome dwie wolą lipę z miodem).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaA na serio to walczyłam zaciekle ze stereotypem kobiety pijącej ciepłe piwo z sokiem z puszki i przez słomkę, że to, to niby wymysł facetów ale niestety fakt faktem częściej kobietom się to przytrafia.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykMoże inne kobiety po prostu nie wiedzą, że mogą pić piwo bez soku i bez słomki
A wiesz, że różne wytłumaczenia na to zjawisko miałam ale na to, to ja nie wpadłam
Ale jest jednak przeważająca liczba kobiet, które lubią wszelkie "damskie" wersje nawet papierosów. No bo kto pali iryski? I tak utarło się że redds to też damska wersja. Magia reklamy
Comment
-
-
Róznie to z paniami bywało, moja żona przekonuje się do piwa domowego - raczej wersje nisko chmielone, ostatnio spija mi ciemniaczka ze szklanki , kilka lat temu piła tylko szampana na Sylwestra ale się powoli uczy . Mama degustuje piwa różne ale w ilościach (tylko troszeczkę) do pół szklanki , tato lubi piwo choć nie pije prawie wcale (chyba, że syn przyniesie).
Co do koleżanek, ciekawy wynalazek zamówiła kiedyś jedna z nich małe piwo i colę, po czym zmieszała to w jednej szklance 0,5 , druga błysnęła zrobiła sobie zielone piwo tzn. dolała do piwka kielona jakiejś niebieskiej wódy, no i zaliczyłem podwójny szok.Last edited by mark33; 2006-02-24, 12:05.
Comment
-
-
Niestety większość moich koleżanek lubi piwa koncernowe, albo te słodkie. W żaden sposób nie dają sobie przetłumaczyć że one są Wczoraj jak kupowałam w sklepie piwo do faworków pani automatycznie podała mi Żywca w puszce, mimo tego że prosiłam zupełnie o co innego .
Comment
-
-
Hmm...A mi sie zdarza czasem jakis Gingers albo Karmi...Ale to raczej w ramach gaszenia wielkiego pragnienia a gorace dni. Redd's nie może mi przejść dalej jak do krańca szklankiMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHmm...A mi sie zdarza czasem jakis Gingers albo Karmi...Ale to raczej w ramach gaszenia wielkiego pragnienia a gorace dni. Redd's nie może mi przejść dalej jak do krańca szklankiPoszukuję
Comment
-
-
Ja tam lubię czasem wypić Gingersa z cynamonem i bez a i Karmi nie pogardzę jak prowadzę.
A czy ktoś pamięta o tzw. radlerze czyli piwo+lemoniada pół na pół
A Berliner Kindl z sokiem malinowym jest czerwony a zielony z marzanką i podają w pięknym pokalu, kto pił ten wie.
Mimo, że preferuję mocne piwa to i takim „badziewiem” nie gardzęZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatJak w lokalu jest tylko Heineken, Żywiec, jasna Warka i Warka mocanabrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment