Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
A mi się wydawało...
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyRzeczony tekst, który rozpoczął tę dyskusję, był po angielsku. Gdyby był na przykład po chińsku - to rzeczywiście nie miało by sensu zamieszczanie go, gdyż ile osób było by w stanie go przeczytać? Ale mogę zaryzykować stwierdzenie, że język angielski zna zdecydowana większość forumowiczów.
Chcesz zamieszczać obcojezyczne teksty? To odśwież sobie stary temat i tam wklejaj teksty nawet po chińsku.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotOk.Nie znam języka angielskiego i wcale sie z tym nie kryję.Dlatego chciałbym czytac po polsku.
Chcesz zamieszczać obcojezyczne teksty? To odśwież sobie stary temat i tam wklejaj teksty nawet po chińsku.
A poza tym fakt że nie znasz angielskiego jest kiepskim argumentem. Gdyby inne rzeczy na browar.biz podobnie równać w dół, to powinniśmy wychwalać Tyskie...
Comment
-
-
Nie często zdarza mi się zgadać z Kiszotem ale tu wyjątkowo ma rację. Jest temat z tekstami angielskimi i tego się trzymajmy bo zawalę prasówke po niemiecku to jest przynajmniej dobry piwny język a nie jakieś badziewiarsko wyspiarskie gadanie przez gorące kluchy
przypomina mi sie tekst z jakiegos filmu, może nie dokładny cytat ale sens... " pani czyta w tym języku? Nie... tak tylko przeglądam...""Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseBędzie więcej osób mogących skorzystać z takiego anglojęzycznego tekstu niż takich, którzy nie będą go rozumieć.
Jeśli chodzi o zrozumienie, to stawiam dolary przeciw orzechom, że się myslisz. W Polsce po angielsku jako tako mówi 5% społeczeństwa, wśród młodzieży jest to maksymalnie 20%.
Comment
-
Comment