Może coś więcej napiszesz Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi. Czy dobrze rozumiem, że jesteś chory na nowotwór i boisz się, że lekarz Ci piwa zabronił Dlaczego nie zapytasz go wprost
Nie jeszcze nie jestem chory na raka, chyba? Z wypowiedzi lekarza wynkało iz piwo jest rakotwórcze! Przecież Czesi czy Niemcy pija je hektolitrami i tego nie móą. Może to badania zwolennikóódeczki? może jednak dodają coś do piwa co w połączeniu z chmielem tak niedobrze działa? Sam nie wiem.
Przeciwwskazań do picia piwa ze względów medycznych jest wiele.
Ale właściwie jest to związane z alkoholem w nim zawartym i nie bardzo widzę tu różnicę między alkoholem w piwie , winie czy wódce.
Jedyna choroba , która ogranicza ale nie eliminuje piwo z jadłospisu to cukrzyca.
Wiąże się to bezpośrednio ze słodem ( węglowodany ) . Trzeba wtedy odpowiednio przeliczyć WW.
Uwaga piwo , piwu nie równe , każde inaczej wpływa na organizm.
Oddychm spalinami, niezdrowo się odżywiam, palę papierowsy, jem chińskie zupki...I ja sie będę mozliwością zachowrowania na raka przez piwo przejmowała? nJka widać, w moim przypadku, jest któreśtam w kolejce
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Przepraszam za moc literówek, ale ja juz w płaszczu...do domu pędzę
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pivovar Olbrew powstał w 2020 roku. Na jego potrzeby właściciel zakupił stary i zdewastowany dom w Sedlnicach, który pochodzi z XVII wieku.
Dawniej w budynku mieściła się m.in poczta, szkoła, warsztat ślusarski. Ponieważ remont przeprowadzany jest systemem ,rodzinnym, to trwa on do...
Piwo zakupione w sklepie z duperelami dla turystów w Strbskim Plese (Szczyrbskim Jeziorze).
Na oko jest kompletnie czarne i nieprzejrzyste, jak myśli afroamerykańskich ekstremistów z Czarnych Panter...
Beżowa, średniowysoka, drobna, ale nietrwała piana budzi mieszane uczucia....
Remanentu ciąg dalszy Mam trochę tych etykiet. Interesuje mnie wymiana na gadżety ze Szwejkiem lub czeskie otwieracze. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Pozdrawiam ...
WITAJCIE! NARESZCIE W DOMU!
Z MOJEJ PERSPEKTYWY ŚWIAT BEZ PIWA JEST CHORY.
W TEJ CHWILI JESTEM ZA GRANICĄ, W DODATKU PO TEJ MNIEJ POPULARNEJ, WSCHODNIEJ STRONIE, ZA TO NA BRAK PIWA NIE NARZEKAM, A I JAKOŚĆ PRZEDNIA.
ZAMIAST REKLAMOWANEGO UKRAIŃSKIEGO TRUNKU NA "O",...
Comment