Może coś więcej napiszesz Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi. Czy dobrze rozumiem, że jesteś chory na nowotwór i boisz się, że lekarz Ci piwa zabronił Dlaczego nie zapytasz go wprost
Nie jeszcze nie jestem chory na raka, chyba? Z wypowiedzi lekarza wynkało iz piwo jest rakotwórcze! Przecież Czesi czy Niemcy pija je hektolitrami i tego nie móą. Może to badania zwolennikóódeczki? może jednak dodają coś do piwa co w połączeniu z chmielem tak niedobrze działa? Sam nie wiem.
Przeciwwskazań do picia piwa ze względów medycznych jest wiele.
Ale właściwie jest to związane z alkoholem w nim zawartym i nie bardzo widzę tu różnicę między alkoholem w piwie , winie czy wódce.
Jedyna choroba , która ogranicza ale nie eliminuje piwo z jadłospisu to cukrzyca.
Wiąże się to bezpośrednio ze słodem ( węglowodany ) . Trzeba wtedy odpowiednio przeliczyć WW.
Uwaga piwo , piwu nie równe , każde inaczej wpływa na organizm.
Oddychm spalinami, niezdrowo się odżywiam, palę papierowsy, jem chińskie zupki...I ja sie będę mozliwością zachowrowania na raka przez piwo przejmowała? nJka widać, w moim przypadku, jest któreśtam w kolejce
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Przepraszam za moc literówek, ale ja juz w płaszczu...do domu pędzę
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment