Gratulacje i niech wasze wspólne życie będzie miodem, mlekiem i piwem płynące. I tak oto Kraków stracił zacnego obywatela echhhhhhhhhhhhh.
Ostatnia zmiana dokonana przez ergie; 2009-08-14, 20:57.
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Teraz żem dopiero zobaczył, że e-prezes nam się chajta.
Wszystkiego dobrego ludkowie.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Ponieważ jest już (prawdopodobnie) po ceremonii, więc składam Wam, ray i e-prezesie, gratulacje i życzę wyrozumiałości i cierpliwości dla drugiej połówki. Niech nic Wam nie przeszkadza w układaniu nowego etapu życia.
Ja się wstrzymywałem z gratulacjami do momentu finalizacji i nie będę gratulował dopóki nie zobaczę przynajmniej zdjęcia z zajścia. Prezes, prawda to żeś już ochajtan?
Prawda, zdjęcia w większości pojechały do Krakowa, bo stamtąd było dwóch nadwornych fotografów i kamerowe nagranie. Zamieszczę jak tylko coś będę miał.
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2009-09-14, 21:25.
Prezesie gratulacje.
Za niecały miesiąc podzielę twój los.
A jeśli jakiś forumowicz 10 października byłby w okolicy i miał odrobinkę czasu to zapraszam na ślub który odbędzie się o 18.
Wasze zdrowie
A teraz idę cieszyć się "wolnością".
Ostatnia zmiana dokonana przez granat862; 2009-09-15, 19:23.
Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Ja się wstrzymywałem z gratulacjami do momentu finalizacji i nie będę gratulował dopóki nie zobaczę przynajmniej zdjęcia z zajścia. Prezes, prawda to żeś już ochajtan?
Oczywiście chodziło Ci o zdjęcia z nocy poślubnej
Prezesie Gratulacje
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...
Jest to bardziej punkt wyszynkowy samego browaru niż sam browar, choć głowy nie daję. Sprzętu nie widać. Mała salka z ogrodowymi stolikami i ogródek na zewnątrz przy wąskiej, ale mało ruchliwej ulicy. Salka dekorowana pracami zaprzyjaźnionej artystki Laury Venezia. 4 krany na nalewaku plus...
Witam wszystkich browarników, jestem nowy na forum i świerzak amator w kwesti warzenia , to moja pierwsza warka dlatego nie rzucając się z motyką na słońce zdecydowałem się na "zupkę chińską" ☺. Może dla was banalne pytanie ale nie chcę nic skopać a po przeczytaniu wielu tematów...
Pidipivovar Pod Kalousem to obecnie bodajże najmniejszy spośród legalnie działających browarów w Czechach. Mieliśmy go odwiedzić jeszcze w marcu, ale ,corona, pokrzyżował nam plany .
Browar znajduje się w małym prywatnym domku we wsi Žerotín. Kiedy podjechaliśmy pod bramę, nawet...
Comment