Skoro życzeń składać nie można, to narzeczeństwa...
Forumowy Slub
Collapse
X
-
Ja oczywiście na razie też żadnych ślubnych życzeń nie złożę, zwłaszcza, że mój i Wiktorii udział w tej niezwykłej ceremonii ślubnej będzie bardzo wysoce prawdopodobny.
Ale nie mogę się powstrzymać jednek, by nie życzeć forumowym Państwu Młodym udanych ostatnich dni w panieństwie i kawalerstwie
Comment
-
-
Kurde!
Wszystkie samoloty zarezerwowane!
Niestety nie przylece
Bede trzymal kciuki zza Wody.
Aha, ja tez bralem slub w kwietniu i jest super, a pesymisci wymagaja litery "R" w nazwie miesiaca zaslubin, chyba zeby latwiej im bylo sie potem Rozstac
Ale Was i nas i wszystkich kwietniowych, styczniowych, lutowych, majowych, lipcowych i listopadowych malzenstw to nie dotyczy5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiMarusia i Slavoy! Jeszcze nie jest za późno!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiIron, musimy się jeszcze podpisać
Życzliwi
A pieniądze za poradę, w starych banknotach, (cała suma) to mają jutro leżeć pod piatym kamieniem z lewej strony idąc od Kiercelakabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No i wykrakaliście tymi życzeniami. Przedwczoraj mój ojciec trafił do szpitala. Dziś okazało się, że nie ma szans na wyjście do świąt.
Ślub jest przesunięty o półtora do dwóch miesięcy. Dokładna data będzie jeszcze przed Wielkanocą.
A za życzonka i tak dzięki
Co się odwlecze... i tak ją dopadnęDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Nikt się nie odzywa, pewnie nas teraz wszyscy obgadują
Comment
-
-
Ja tam nie obgaduję - nie mam z kimBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Nie chcę krakać..., ale nie mówiłam
A tak naprawdę, to przede wszystkim życzenia zdrowia dla Taty.
Niech Go potrzymają, skoro muszą, ale niech wypuszczą w stanie doskonałym,
co by już do nich wracać nie musiał. I co by wreszcie ślub Jego syna doszedł do skutku
Comment
-
Comment