Ot, i jak tu nie wierzyć w przesądy
Życzeń nadal nie składam zgodnie z nimi
Zdrowia dla Taty
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Oj, nie fajnie, jak się tak w ostatniej chwili coś walnie. Ja noc przed ślubem miałem wypadek samochodowy (zreszta samochodem, którym mieliśmy jechać), więc też nie było śmiesznie . Nic to, wszystko się ustabliziuje (dosłownie i w przenośni ), a póki co zazdrowie taty .
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Ślub jest przesunięty o półtora do dwóch miesięcy.
Jeśli będą to dokładnie dwa miesiące, to ślub można by zorganizować na giełdzie w Żywcu. Przypuszczam, że nawet miejscowy browar by się przyłożył do organizacji tak znamienitego wydarzenia.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
Jeśli będą to dokładnie dwa miesiące, to ślub można by zorganizować na giełdzie w Żywcu. Przypuszczam, że nawet miejscowy browar by się przyłożył do organizacji tak znamienitego wydarzenia.
sponsor ślubu, browar Żywiec
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur
A w prezencie od sponsora tyle jego piwa, ile zdołacie wypić do końca życia.
Ja tam nie wiem... ale coś mi się widzi, że Wy im źle życzycie... do końca życia tylko Żywiec ???
A może by tak i jakieś piwo wypili, choćby własne, bo postokroć od Żywca lepsze
Comment